Mousse de ciocolată vegan, retras din magazinele din București și țară. ANSVSA recomandă oamenilor să nu consume produsul

05 mai 2023
651 Afișari
Mousse de ciocolată vegan, retras din magazinele din București și țară. ANSVSA recomandă oamenilor să nu consume produsul
Mousse de ciocolată vegan, retras din magazinele din București și țară. ANSVSA recomandă oamenilor să nu consume produsul | Sursă foto: Pexels

ANSVSA a anunțat că mai multe magazine din București și țară retrag de la vânzare mai multe loturi de mousse de ciocolată. Rechemarea a fost inițiată de către producător vegan. Persoanele ce au cumpărat desertul sunt rugate să nu îl consume.

ANSVSA: Mousse de ciocolată, retras din magazinele din București și țară

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a informat, prin intermediul unui comunicat de presă că mai multe loturi de mousse de ciocolată vegan urmează să fie retras de la comercializare.

De asemenea, produsul este rechemat de la persoanele ce l-au cumpărat.

Motivul pentru care produsul este scos de la vânzare este că în compoziția acestuia a fost adăugată o proteină din lapte ce poate provoca reacții alergice anumitor persoane.

Din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusa o proteina din lapte care nu era destinată produsului finit. Acest lucru poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte, transmite producătorul.

Detaliile produsul sunt următoarele:

  • Nume produs pe etichetă: Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată,
  • Gramaj : Pachet de 2 x 70 grame,
  • Termen de valabilitate: 13 mai 2023 și 27 mai 2023,
  • EAN : 4025500275211.
Mousse de ciocolată retras din magazine
Mousse de ciocolată retras din magazine | Sursă foto: ANSVSA

Clienții sunt sfătuiți să nu consume produsul

Persoanele ce au cumpărat aceste produse sunt rugate să le distrugă sau să le returneze în magazinul de unde au fost achiziționate. Desertul a fost comercializat în următoarele hipermarketuri din București și din țară:

  • Carrefour – lista completă a magazinelor unde a fost vândut produsul poate fi consultată AICI,
  • Cora – lista completă a magazinelor unde a fost vândut produsul poate fi consultată AICI,
  • Kaufland – lista completă a magazinelor unde a fost vândut produsul poate fi consultată AICI,
  • Auchan – lista completă a magazinelor unde a fost vândut produsul poate fi consultată AICI.

În cazul în care produsul este returnat în magazinul din care a fost cumpărat, clienții vor prii banii înapoi. Cora, Kaufland și Auchan au anunțat, prin intermediul ANSVSA, că prezentarea bonului fiscal nu este necesară. Cu toate astea, consumatorii ce au cumpărat desertul din Carrefour trebuie să prezinte bonul.

Mai multe informații sunt disponibile la numărul de telefon: 08008685537, sau la adresa de e-mail: [email protected].

Cookies