Motociclistul Americanu ar mai fi făcut o victimă. Un bărbat a rămas la un pas de a fi paralizat după primul accident, dar totuși n-ar fi fost vina lui

09 aug. 2021
2605 Afișari
Motociclistul Americanu ar mai fi făcut o victimă. Un bărbat a rămas la un pas de a fi paralizat după primul accident, dar totuși n-ar fi fost vina lui

Cazul motociclistului Americanu care ar fi provocat moartea vloggerului Bafto din Berceni ajunge să fie întors pe toate părțile. Noi informații și detalii care dau o formă mai clară poveștii apar zi de zi, iar B365.ro își face datoria de site local și vi le expune pe măsură ce astea apar. Cum nimic nu este singur în viață, o parte din detalii devin mai clare pe măsură ce timpul trece și apar surse și izvoare care mai de care. Așa s-a aflat recent că în primul accident mortal al motciclistului, cel din 2014, pe lângă biciclistul de 70 de ani care ar fi murit a mai existat o victimă, un bărbat care a supraviețuit dar care acum este la un pas de a fi paralizat și rămas cu sechele pe viață în urma tragediei. Ce s-a întâmplat de fapt acum 7 ani. Dacă nu știați, și acel dosar încă se mai judecă și își așpteaptă sentința.

Motociclistul Americanu așteaptă acum după gratii finalizarea anchetei în cazul tragediei de miercurea trecută, atunci când acesta s-ar fi certat în trafic cu trotinetistul Bafto ca apoi să îl aștepte în următoarea interesecție și să arunce cu casca după el, lucru care l-a făcut să se dezechilibreze și să ajungă pe contrasens unde a fost lovit de o mașină. Totuși, dezvăluirile de azi vorbesc atât despre primul accident al motociclistului, cel din 2014, care a dus la moartea unui biciclist de 70 de ani, dar și la rănirea unui alt bărbat, prieten al motociclistului, care se afla în spatele lui în momentul impactului de pe Șoseaua Antiaeriană din Rahova.

Se împlinesc aproape 7 ani de la primul dosar, dar sentința nu a fost încă dată privind motociclistul

În prezent, Laurențiu Trică Mitici este reținut timp de 30 de zile, măsură pe care deja a contestat-o, în timp ce procurorii pregătesc dosarul prin care îl acuză de uciderea lui Răzvan Mihai Guțu, poreclit Bafto. Mai mult, motociclistul mai spune acum că cel din urmă ar fi fost în stare de ebrietate pe trotinetă și că l-ar fi lovit în spate cu pumnul, acesta fiind și motivul pentru care lucrurile au luat această întorsură deosebit de tragică și de macabră.

Aveți aici și imaginile Ultimele secunde ale tânărului pe trotinetă, filmate de o cameră de bord. Motociclistul, instructor de conducere defensivă, a fost arestat preventiv | VIDEO

Mai mult, prietenii și apropiați par să se dezică de gestul făcut de instructorul moto care ar fi și instructor de conducere devensivă, lucru de care nu prea a dat dovadă în timpul incidentului. Motocilistul de 52 de ani mai spune că inițial a vrut să îl ajute pe trotinetist, care ar fi fost băut, doar că bărbatul l-ar fi lovit în spate cu pumnul, iar drept reacție a aruncat cu casca după el.

Primul dosar în care a fost implicat motociclistul, la fel de tragic

Vezi aici și Povestea lui Bafto, trotinetistul ucis de Americanu în trafic. Răzvan Mihai Guțu era un vlogger cunoscut din Berceni și a fost înmormântat sâmbătă lângă tatăl său | VIDEO

Fanatik.ro a descoperit recent noi detalii despre primul accident în care a fost implicat motociclistul Laurențiu Trică Mitici, și acolo fiind acuzat tot de ”ucidere din culpă”, În septembrie se împlinesc șapte ani de la tragedia în 2014. Surprinzător este faptul că, în cazul respectiv, în prima reacție venită de la autorități n-ar fi fost vina lui, ci a bătrânului biciclist care i-ar fi tăiat calea în timp ce acesta se deplasa cu o viteză mult mai mare decât cea stabilită de lege pe Șoseaua Antiaeriană din Rahova, în timp ce avea în spate un prieten de-al său de atunci, pe Mazdraghin Constantin, care ar fi rămas, în urma acestuia, aproape paralizat.

Am mai scris și asta: Cine este Americanu, motociclistul acuzat că ar fi provocat moartea tânărului pe trotinetă. L-a așteptat în intersecție și a aruncat cu casca după el

Laurențiu Trică Mitici este inculpat în dosar, iar prietenul său parte vătămată

În dosarul deschis după tragedia din 2014, Laurențiu Trică Mitici este inculpat, iar Mazdraghin Constantin este parte vătămată, în timp ce parte civilă este Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni, o societate de asigurări și Fondul de Protecție a Victimelor Străzii, mai spune Fanatik.

Cu toate că biciclistul de 70 de ani a murit, atât Americanu cât și prietenul său Constantin au fost răniți grav. Totuși, Laurențiu Trică Mitici, care conducea motocicleta, s-a refăcut complet medical și s-a întors la muncă și pe motocicletă, în timp ce pasagerul său, Constantin Mazdraghin, bun prieten cu el, a ajuns aproape paralizat după tragedia de atunci, spun vecinii acestuia.

Vezi și Motociclistul care a provocat moartea trotinetistului a venit cu primele declarații. Cum explică gestul său tragic

Viața lui s-a schimbat complet după ce a fost victima accidentului în care motociclistul a intrat într-un biciclist care i-a tăiat calea. Se pare că este atât de bolnav încât aproape că nu mai iese din casă, iar soția lui este nevoită să muncească pentru amândoi pentru a se întreține.

”E aproape paralizat după accidentul de atunci, se deplasează foarte, foarte greu prin casă, e lovit și la față, ce să mai zic.. Soția lui muncește mereu să asigure tot, dar îî e tare greu și ei”, a povestit pentru Fanatik.ro o prietenă de-a lui Constantin care este și vecină de scară cu victima motociclistului.

Mai mult, în 2019 Constantin a primit de la Direcția de Taxe și Impozite Sector 5 un ”proces verbal de constatare și declarare a stării de insolvabilitate”, iar un an mai târziu, în decembrie 2020, soția lui Constantin Mazdraghin a fost înștiințată de serviciul taxe și impozite al primăriei S5 că are o poprire pe venituri pentru recuperarea datoriilor către stat.

Cum s-a produs accidentul din 18 septembrie 2014

Accidentul care încă își așteaptă sentința, după ce procesul a început încă din 2019, s-a petrecut pe 18 septembrie 2014, în jurul orei 16.00. Surprinzător este faptul că acesta ar fi fost provocat de bătrânul biciclist de 70 de ani care a și murit și nu de Laurențiu Trică Mitici.

”Potrivit martorilor, accidentul ar fi avut loc din cauza biciclistului, care ar fi încercat să taie calea motocicletei”, spunea atunci purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Daniel Vasile.

Din informațiile de atunci se pare că accidentul, soldat cu trei răniţi, a avut loc într-o zi de joi, în jurul orei 16.00, pe Şos. Antiaeriană din Rahova. În urma accidentului rutier, mai spunea atunci Poliția, motociclistul şi celălalt pasager de pe motocicletă, dar şi biciclistul, toţi cu vârste cuprinse între 40 şi 50 ani, ar fi fost transportaţi la spital. De asemenea, Daniel Vasile mai spunea că atât conducătorul motocicletei, cât și biciclistul, se aflau în stare gravă, având fracturi la memebrele superioare şi inferioare.

Cookies