Motivul șocant pentru care cuplul vârstnic din București a ales să-și ia zilele. Ce scria în biletul de adio destinat fiului

24 sept. 2022
1695 Afișari
Motivul șocant pentru care cuplul vârstnic din București a ales să-și ia zilele. Ce scria în biletul de adio destinat fiului
Sursa foto: Unsplash

Împinși de singurătate și problemele de sănătate, doi soți din București în vârstă de 89 de ani au recurs la cel mai extrem gest și și-au luat zilele împreună sărind de la etajul al șaptelea al blocului unde locuiau, în Sectorul 2 al Capitalei. Bărbatul avea în buzunar un bilet de adio, destinat fiului său din prima căsătorie, prin care mărturisea că nu dorea ca ei să devină o povară pentru cei dragi.

Un cuplu de seniori din București s-a sinucis vineri sărind de la balconul ghenei de gunoi de la etajul 7 din blocul unde aceștia locuiau. Soțul și soția, în vârstă de 89 de ani, au sărit ținându-se de mână, fiind copleșiți de problemele de sănătate, de bătrânețe și de singurătate.

Ce scria în biletul de adio care se afla în buzunarul bătrânului

Potrivit polițiștilor, bărbatul avea în buzunar un bilet de adio adresat fiului său din prima căsătorie, care locuiește în străinătate, mai exact în Bruxelles. Cei doi nu ar fi vrut să devină o povară pentru rude odată ce bolile și bătrânețea le vor afecta starea, recurgând la acest gest extrem. Medicii veniți la fața locului au putut doar să constate decesul și să contribuie la demararea anchetei de către polițiștii de la secția de omoruri.

Potrivit autorităților, atât biletul de adio, cât și bastoanele celor doi, găsite pe palierul etajului șapte, contribuie la ipoteza sinuciderii în cuplu a celor doi vârstnici.

Cuplul locuia în blocul din zona Barbu Văcărescu de mai bine de trei decenii. Soțul a făcut parte din Ministerul Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului, în perioada 17 decembrie 1992 – 11 decembrie 1996, respectiv în guvernul Văcăroiu. Soția acestuia, a doua nevastă a sa, a fost casnică. Deși aveau parte de o situație financiară bună, în ultimii ani starea lor de sănătate s-a agravat, aceștia fiind tot mai afectați de boli și de singurătate. Potrivit anchetatorilor, aceștia nu ar fi ieșit din casă decât până la magazin în ultimele luni.

CITEȘTE ȘI

Un tren care a plecat din București spre Constanța a luat foc în această dimineață. Pasagerii au fost coborâți în câmp

Editură din București, amendată cu 5.000 de euro după ce datele personale ale clienților au fost publicate pe un forum

Palatul care n-a fost să fie. De ce nu a fost ridicat niciodată Palatul Primăriei din București?

Cookies