Seal a explicat motivul pentru care a anulat concertul de la Bucureşti

de:
28 nov. 2012
0 Afișari
Seal a explicat motivul pentru care a anulat concertul de la Bucureşti

Seal a oferit un interviu in exclusivitate pentru cancan.ro, in cadrul caruia a explicat de ce a fost nevoit sa anuleze concertul de la Sala Palatului. Artistul si-a cerut iertare de la fanii romani pentru situatia cauzata.

Artistul a declarat ca motivele nu au tinut de el. „Romania este o tara in care abia asteptam sa vin. Cand am vazut-o pe lista de turneu, mi-a crescut inima. Am mai fost aici si m-am simtit excelent. Publicul te face sa te simti ca intr-o familie. Lumea vine la concert cu copii mici”, a marturisit Seal. Problemele care au dus la anularea show-ului de la Sala Palatului, care face parte din turneul „Soul 2”, sunt de ordin tehnic.

“Echipamentul nostru cantareste patru tone, iar scena de la Sala Palatului nu sustine decat o tona. Am vazut documentatia! Marcel Avram, organizatorul roman, ne-a spus ca nu este nicio problema, ca s-au mai facut spectacole in conditiile astea. Am refuzat sa merg mai departe. Puneam in pericol prea multe vieti. Riscam ca scena sa se prabuseasca in timpul show-ului peste noi. Viata mea, a colaboratorilor mei si a spectatorilor ar fi fost pusa in pericol. Nu am niciun alt motiv sa anulez show-ul. Sunt sanatos, in putere si pot sa cant. Din nefericire, in 22 de ani de cariera, doar o data am fost nevoit sa anulez un concert. Era in LA, iar eu aveam laringita si imi pierdusem vocea. Acum este a doua oara. Imi cer scuze fanilor romani si promit ca data viitoare o sa vin si o sa fac un show de anvergura!”, a declarat Seal.

Pe de alta parte, organizatorii sustin ca au facut tot ce le-a stat in putere pentru a-i indeplini lui Seal toate conditiile pentru concertul de marti seara. „Potrivit documentatiei furnizate, organizatorul a indeplinit toate cerintele tehnice si de siguranta ale echipei de productie Seal. Este o surprinzatoare lipsa de professionalism din partea respectivei echipe, concertul Seal fiind anulat din rea vointa”, a declarat Adrian Georgescu, reprezentantul East European Events. Mai mult, organizatorii romani, care sustin ca i-au achitat integral onorariul artistului, intentioneaza sa-l dea in judecata pentru recuperarea pagubelor. Romanii care si-au procurat bilete la show, isi pot recupera banii.

Dan Teodorescu, care trebuia sa cante cu trupa in deschiderea concertului nu a putut decat sa isi exprime regretul pentru cele intamplate. „Am aflat si noi acum cateva ore. Nu sunt dezamagit, imi pare rau ca nu ne mai intalnim astazi cu fanii…poate data viitoare”, a declarat solistul trupei Taxi.

Cookies