Motivare copy-paste din alt proces, la Bucureşti. Judecătoarea nu a schimbat nici numele petenţilor

de:
17 iul. 2014
15 Afișari
Motivare copy-paste din alt proces, la Bucureşti. Judecătoarea nu a schimbat nici numele petenţilor

Incidentul a avut loc la Judecătoria Sectorului 2, informează Economica.net.

Daniel şi Oana Moise au luat un credit de 38.500 de franci, pe 108 luni, de la Bancpost în iunie 2007. La un an după accesarea creditului, banca le-a crescut dobânda, prevalându-se de o clauză contractuală care îi dădea dreptul să modifice costurile contractului.

Soţii Moise au dat în judecată Bancpost în noiembrie 2012. Aceştia au cerut instanţei să constate că sunt abuzive mai multe clauze din contract. Tot în 2012, în martie, Alexandru Tică şi Viorica Popa au dat în judecată aceeaşi bancă, şi au cerut şi ei ca instanţa să constate că unele clauze contractuale sunt incompatibile cu legea. Ambele dosare au fost înregistrate la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti.

În martie 2014, Tică şi Popa află că judecătoarea Mona-Marcela Prisăcaru le-a admis doar în parte acţiunea, respingând punctele esenţiale. În mai, soţii Moise primesc aceeaşi veste de la judecătoarea Lilica Viuleţ.

Soţii Moise află din motivarea judecătoarei Viuleţ că îi cheamă Alexandru Tică şi Viorica Popa, şi că au luat alt credit decât cel pe care ştiau ei că l-au luat de la Bancpost.

Judecătoare Viuleţ a ales să copieze aproape integral motivarea din cazul Tică/Popa, dată de colega sa Prisăcaru, neschimbând nici măcar numele intimaţilor. Puteţi consulta documentele pe Economica.net.

Cookies