Mosca @ Baba Oarba #2

de:
11 oct. 2012
0 Afișari
Mosca @ Baba Oarba #2

Mosca este considerat unul dintre cei mai inovatori producători în muzica de dans, ceea ce produce el fiind materia primă a arhetipului producătorului de bass music. Mosca poate fi al treilea nume în această zonă de muzică pe lângă alte două pietre de hotar gen Addison Groove sau Scuba. Se zice că Mosca nu ar fi putut să existe acum 30 ani! Primul lui release din 2010 a fost continuarea affair-ului său cu tot felul de genuri de muzică de club, de la deep house și techno până la un derivat de dancehall sau grime în fașă. Mosca își savurează libertatea cel mai mult ca DJ, provocând seturi imprevizibile cu iz de kuduro sau 2-step cu aceeași lejeritate cu care combină Wu-Tang cu slow house. Fiecare emisiune de pe BBC 1 respiră devotamentul pe care Mosca îl păstrează pentru noi explorări. 

https://www.facebook.com/officialmosca
http://www.soundcloud.com/deejaymosca

Mosca o să se joace alături de The Model, Alexandru Jijian si Tieftoner. Emoțiile audio sunt completate de Leapșa Artiștilor, avându-l de data aceasta ca protagonist pe Kitra.

https://www.facebook.com/pages/KITRA/165172496870950 

The Model – International Model Gigolo. Dark Techno Baroque Producer. Smoked Salmon Eater. Model Citizen.
https://www.facebook.com/pages/The-Model/158632483231
http://soundcloud.com/markus_elk

Alexandru Jijian
http://www.last.fm/user/alexandrujijian

Kitra
https://www.facebook.com/pages/KITRA/165172496870950
www.vatracollective.ro

 
Baba Oarba este o nouă platformă de evenimente, o invitație la joc și o propunere către o lume de fantasmă. Acesta este un concept îndreptat spre cei care semnează un acord imaginar pentru a se înscrie în visul de weekend, cărora noi le deschidem fantezia – devenind personaje în jocul simțurilor deschise.

Muzica, decorurile și luminile vor fi elemente aflate mereu în concordanță și de fiecare dată proaspete. Fiecare episod de Baba Oarba are o temă centrală, cu elementele căreia se intercorelează toată povestea. Baba Oarba se desfășoară ca o intersectare dintre un eveniment de artă cu unul de muzică.

Evenimentele Baba Oarba au loc lunar, lăsând între ele oportunitatea ca după fiecare vernisaj lucrările artistice să fie păstrate ca în orice galerie până la următorul eveniment, când urmează a fi înlocuite de noile exponate ale celui căruia i s-a dat leapșa.

Baba Oarba este un concept sprijinit de Șapte Seri, IQads, feeder.rotilllate.comhipmag.romodernism.rob365.roveiozaarte.ro,thevandallist.ro.

https://www.facebook.com/de.a.baba.oarba
https://www.facebook.com/atelieruldeproductie

 
Bilete: 25 > 35. 
Cookies