ȘTIRI

Moonlight Breakfast, în deschiderea concertului Selah Sue. Cât costă biletele

Arenele Romane vor fi învăluite, pe 22 septembrie, de sonorităţile unor piese celebre ale cântăreţei belgiene, precum Raggamuffin, Crazy Vibes, Summertime, Zanna şi bineînţeles, ale binecunoscutei This World.

În deschiderea concertului, organizatorii Phoenix Entertainment anunţă că trupa Moonlight Breakfast va fi cea care va încălzi atmosfera. 

Moonlight Breakfast este considerată de către mulţi drept una dintre formaţiile etalon care ne poate reprezenta cu succes peste hotare. De fapt, Moonlight Breakfast chiar au parte de o largă apreciere în afara ţării: au susţinut concerte în cadrul mai multor festivaluri din Europa, iar piesele lor se bucură de difuzări aclamate la posturile de radio. Superfly din Viena a oferit ascultătorilor piesele „Play”, „Silent Disco” şi „No more”, iar albumul „Shout” a fost inclus în topul celor mai bune materiale lansate în 2012. Mai mult decât atât, piesa „No more” s-a regăsit pe o compilaţie austriacă alături de nume precum Amy Winehouse, Angie Stone, Marvin Gaye şi nu numai.

Trupa se evidenţiază prin stilul „retroelectro” , un mixt de jazz, dance, electro, soul şi multe alte condimente muzicale prin care reuşesc să creeze o armonie între sound-ul clarinetului specific anilor ’40, al sintetizatoarelor anilor ’80 şi cel al producţiei contemporane de calitate.

După recitalul celor de la Moonlight Breakfast va urma Selah Sue care va dovedi încă o dată că muzica adevărată nu se ascultă online sau în maşină, ci se trăieşte pe scenă şi în faţa sa. Cu stilul său inconfudabil, cu modul în care îmbie armonios genuri muzicale distincte precum soul, jazz, funk, reggae, Selah Sue va oferi un spectacol plin de candoare şi energie.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 80 de lei în primele două săptămâni de la punerea în vânzare (22.07-5.08), 90 de lei în perioada 06.08-31.08, 100 de lei în perioada 01.09-21.09 și 110 lei în ziua concertului prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button