„Monument cu Matiz”, posibilă nouă atracție turistică în București.😂 Din păcate, nu știm dacă poate fi vizitat și în acest weekend însorit

12 apr. 2024
558 afișări
"Monument cu Matiz", posibilă nouă atracție turistică în București. Din păcate, ,u știm dacă poate fi vizitat și în acest weekend însorit | Sursa foto: Ai parcat ca un bou București / Facebook

„Monument cu Matiz” a botezat, în mod foarte inspirat, parcarea aceasta reușită, întâlnită (și pozată) prin oraș de către o bucureșteancă din comunitatea „Ai parcat ca un bou București„.

„Exponatul” e pe undeva printr-un cartier neprecizat. Din mare nefericire 😉

Monument cu Matiz, atracție nouă pe străzile Bucureștiului

Când credeai că le-ai văzut pe toate, mai apare ceva care te dă pe spate, și e de-a râsu’-plânsu’.

Pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București„, a fost publicată o poză care surprinde o posibilă nouă atracție turistică pe străzile din București. Ce-i drept, un monument cu Matiz este ceva nemaivăzut și bucureștenii sunt norocoșii care îl pot admira.

Comentarii prețioase pe seama întâmplării

Reacțiile internauților nu au întârziat. Postarea a înregistrat reacții, dar și nelipsitele comentarii vesele. Câteva comentarii super amuzante sunt mai jos:

  • Au rămas fără avioane și bărcuțe așa că, acum, pun mașinuțe.

  • Exponat de natură moartă

  • A uitat motocoasa acolo

  • Micul gigant

Ce mai putem face în weekend în București, dacă vizita la „Monument cu Matiz” nu pare idee bună

Ce putem face în weekend, pe lângă eventuala vizită la monumentul care, obiectiv vorbind, poate să și dispară de pe „soclu” până diseară?

Pentru că vremea este deosebit de caldă, în acest sfârșit de săptămână, se vor organiza mai multe evenimente în aer care vor încânta bucureștenii.

În acest weekend, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” se poate vizita în intervalul orar 09:00-19:00. Oamenii pot admira opera muzeografică și peisajul deosebit creat de florile din curtea muzeului.

  • Mai multe informații AICI.

Pe lacurile din două parcuri mari din București s-a deschis sezonul plimbărilor cu vaporașul sau cu bărcuțele. Doritorii sunt așteptați în parcurile Titan și IOR. Plimbările sunt gratuite, însă prioritate au bucureștenii din sectorul3.

Străzi Deschise – Promenadă Urbană” a revenit pe Calea Victoriei. Se vor organiza spectacole de teatru, muzică, acompaniate de înghețată delicioasă.

Pentru cei ce vor să  primească în viețile lor un blănos, ASPA organizează un târg de adopții. Evenimentul va avea loc sâmbătă, pe data de 13 aprilie, în intervalul 10:00-16:00, în Parcul Tineretului din Capitală. Adopțiile sunt gratuite, iar adoptatorii vor fi recompensați de către sponsorii târgului.

  • Mai multe informații AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies