ȘTIRI

Monstrul @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

Monstrul

De Adrian Ţofei
One man show cu şi de Adrian Ţofei. Spectacol-monodramă realist cu accente de comedie neagră și horror
Durata: 50min

Spectacol nerecomandat minorilor sub 15 ani.
Rezervări: Teatrul Tabu / Legere Live: Piaţa Rosetti nr. 5 / 0753 694 852 / rezervari@act-q.org

Inspirat de evenimente reale și idei de Raeesa Aniff și Jonathan Caouette.
Adrian Verdeș are grave probleme cu el însuși, cu insectele, cu sora sa, cu pisica surorii sale, cu bunicul său, cu foști colegi de grădiniță, cu Lăcrimioara – colega de care a fost îndrăgostit în clasa I, cu Iulia – actrița de care s-a îndrăgostit în perioada facultății, cu Facebook, cu spitalele psihiatrice și cu o comisie formată din voi – spectatorii!
Spectacolul a evoluat radical de la o reprezentație la alta, fiind în prezent un cu totul altul față de cel din ziua premierei. Textul, regia și compoziția rolului au avut parte de modificări majore pe parcurs, care l-au făcut să evolueze de un simplu one-man-show la un spectacol-monodramă complex cu un personaj pe măsură!

 
Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.
 

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei.

Biletele pot fi procurate  de la teatrele organizatoare. 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button