Monica Tatoiu, accidentată în Capitală

de:
29 nov. 2012
1 Afișari
Monica Tatoiu, accidentată în Capitală

Monica Tatoiu se afla intr-un autoturism care circula pe o strada cu prioritate, iar de pe o artera secundara a iesit un sofer care nu s-a asigurat si s-a izbit de masina ei.

„Exista cedeaza trecerea aici pe strada. In fiecare zi, cei care forteaza iesirea pe Nicolae Caramfil sunt baieti tineri care apasa acceleratia prea tare. Soferul nostru este un pic mai batran. S-a uitat, a vazut cine e la volan si a fortat intrarea. Sunt soferi care cred ca pot sa-i oblige pe altii sa le dea prioritate, chiar daca nu o au. De asta mor oameni in Bucuresti.”, a povestit Monica Tatoiu, pentru CANCAN.ro.
Mai mult, ea spune ca imediat dupa accident, barbatul care a intrat in masina ei, si-a chemat patru prieteni la fata locului.

„Dupa ce ei gresesc, tot ei sunt cei cu gura mare. A zis ca i s-a parut ca noi vrem sa facem la dreapta. El de asta a intrat. Dupa ce i-am cerut actele, a dat niste telefoane si m-am trezit inconjurata de patru haidamaci. In momentul in care o femeie e inconjurata de patru indivizi, fosti luptatori, suna la politie. Intrebarea mea era, daca nu ma chema Monica Tatoiu, ce patea femeia aia!?”, a mai declarat Monica Tatoiu.
Din fericire, accidentul a fost unul usor, existand doar pagube materiale.

Cookies