MONICA NICULESCU, CALIFICATĂ ÎN TURUL DOI LA GUANGZHOU: VS YULIA PUTINTSEVA. SCOR 7-6; 1-6; 6-3

de:
21 sept. 2015
0 Afișari
MONICA NICULESCU, CALIFICATĂ ÎN TURUL DOI LA GUANGZHOU:  VS YULIA PUTINTSEVA. SCOR 7-6; 1-6; 6-3

MONICA NICULESCU VS YULIA PUTINTSEVA. Monica Niculescu, locul 49 de în clasamentul WTA, intra, luni, după ora 12.00, in cursa pentru apararea trofeului cucerit anul trecut in cadrul turneului WTA de la Guangzhou, China. In primul tur al intrecerii chineze, Monica o va intalni pe Yulia Putintseva, numarul 78 WTA.

Cele doua s-au mai intalnit de doua ori pana acum in circuitul feminin, în 2012, Niculescu impunandu-se de fiecare data.

MONICA NICULESCU VS YULIA PUTINTSEVA. Sportiva din Kazahstan nu a avut o vara tocmai reusita, rezultatele ei fiind mai degraba modeste. A trecut de calificari la Cincinnati si New Haven, insa doar pentru a pierde in primul tur, asa cum s-a intamplat si la US Open.

Monica, in schimb, a evoluat mai putin, incercand sa treaca peste o accidentare mai veche, insa chiar si asa a ajuns pana in sferturi la Washington si a jucat in turul II la US Open, fiind invinsa chiar de cea care avea sa castige trofeul, Flavia Pennetta, scrie ziare.com.

La Guangzhou va evolua si Simona Halep, ea urmand a intra in concurs marti, iar ora va fi anunţată în cursul zilei de luni.

MONICA NICULESCU VS YULIA PUTINTSEVA. Duminică dimineaţă a avut loc tragerea la sorţi a tabloului principal de concurs, unde Halep este cotată cu principala şansă la obţinerea titlului. Românca urmează să afle luni când joacă primul meci, cel mai probabil marţi dimineaţă, având în vedere că va juca împotriva unei jucătoare din calificări.

Halep va juca în primul tur contra unei jucătoare din calificări, urmând ca în optimi să o înfrunte pe învingătoarea dintre chinezoaica Zhang şi Timea Babos din Ungaria.

MONICA NICULESCU VS YULIA PUTINTSEVA. În sferuri de finală Halep ar urma să o întâlnească pe Sara Errani din Italia, dacă cele două ajung printre primele opt la Guangzhou.

Cookies