MONICA NICULESCU VS ANDREEA MITU, meci în sferturi la BRD BUCHAREST OPEN 2015, vineri

de:
17 iul. 2015
0 Afișari
MONICA NICULESCU VS ANDREEA MITU, meci în sferturi la BRD BUCHAREST OPEN 2015, vineri

BRD BUCHAREST OPEN 2015. Monica Niculescu (41 WTA) şi cap de serie numărul 3 la turneul WTA de la Bucureşti, şi Andreea Mitu (78 WTA) vor juca, vineri, de la ora 15.00, în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open.

Meciul dintre cele două românce se va disputa pe terenul central.

Pentru ambele românce duelul va fi unul cu o miză importantă, de calificarea în semifinale depinzând ascensiunea lor în clasamentul WTA. Mitu ar putea urca mai mult de 10 locuri dacă va trece de Niculescu, iar pentru cea din urmă o victorie ar însemna o intrare în top 40 mondial.

BRD BUCHAREST OPEN 2015. Monica Niculescu, 27 de ani și Andreea Mitu, 23 ani nu s-au mai întâlnit niciodată în WTA. Singura lor întâlnire datează din 2007 când evoluau în turnee ITF. Niculescu o învingea atunci, pe Mitu, scor 7-5, 7-6(10/8), tot la București, scrie romanialibera.ro.

Andreea Mitu s-a calificat în sferturi la BRD BUCHAREST OPEN după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea

BRD BUCHAREST OPEN 2015. Vineri sunt programate şi meciurile de dublu Andreea Mitu/Patricia-Maria Ţig – Cagla Buyukakcay/Viktorija Golubic (Turcia/Elveţia) şi Elena Bogdan/Alexandra Cadanţu – Raluca Olaru/Anna Tatishvili (România/SUA), cap de serie numărul 3. Cele două jocuri vor avea loc pe terenul 1, după încă un meci de dublu.

Cookies