MONICA NICULESCU S-A CALIFICAT în turul 2 la Indian Wells. Va juca cu Serena Williams

de:
11 mart. 2015
0 Afișari
MONICA NICULESCU S-A CALIFICAT în turul 2 la Indian Wells. Va juca cu Serena Williams

Monica Niculescu, locul 68 WTA, a învins-o, miercuri, pe sârboaica Aleksandra Krunic, locul 77 WTA, cu scor 6 – 2, 6 – 1. Monica Niculescu se va întâlni în turul 2 cu Serena Williams, numărul 1 mondial.

Monica Niculescu (68 WTA) este prima româncă intrată în luptă pe tabloul principal, în sezonul american pe ciment. Sportiva de 27 de ani a început meciul în această seară, de la ora 20:00, ora României, pe terenul 4 al complexului de la Indian Wells împotriva sârboaicei Alexandra Krunic (75 WTA).

Pe acelaşi teren, urmează o altă reprezentantă a României: Raluca Olaru intră în luptă în turul întâi al probei de dublu în cadrul turneului de categorie Premier Mandatory alături de reprezentanta Ucrainei, Olga Savchuk (27 de ani), împotriva cuplului Bethanie Mattek-Sands /Lucie Safarova (SUA / Cehia), potrivit prosport.ro.

La un pas de tabloul principal masculin, Victor Hănescu (146 ATP) joacă, dincolo de miezul nopţii, împotriva georgianului cu zece ani mai tânăr, Nikoloz Basilashvili (183 ATP).

Cookies