Monica Macovei intră în cursa pentru şefia PDL

de:
20 feb. 2013
2 afișări
Monica Macovei intră în cursa pentru şefia PDL

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea a spus că europarlamentarul Monica Macovei ar putea fi cel de-al treilea candidat la conducerea PDL, alături de actualul lider al formaţiunii, Vasile Blaga, şi de fostul ministru Elena Udrea.

Potrivit lui Dorin Florea, în interiorul PDL se discută că Monica Macovei ar putea depune la rândul ei o moţiune, el subliniind că formaţiunea are nevoie de toţi cei trei potenţiali candidaţi şi de programele lor.

„Partidul la ora actuală are nevoie şi de Vasile Blaga, şi de Elena Udrea, şi de Monica Macovei, are nevoie de toată lumea laolaltă şi cred că are la ora actuală înţelepciunea de a corobora cele trei variante, cu mandat clar – se poate contura o variantă, vii cu trei lucruri posibile, trei moţiuni diferite şi aplicabile, poţi decide la un moment dat să te duci pe toate trei odată”, a spus Florea, citat de Mediafax, arătând că „probabil” Monica Macovei va depune o moţiune.

„Aşa se discută deocamdată, nu am văzut-o, dar i-am auzit intenţia”, a precizat el.

În urmă cu doar câteva zile, Vasile Blaga l-a acuzat pe preşedintele României – Traian Băsescu –  că o susţine pe Elena Udrea la şefia partidului. Imediat, Băsescu a explicat şi de ce o preferă pe Udrea, în detrimentul lui Blaga. „Eu susţin o soluţie corectă care să dea perspectivă PDL”, a spus preşedintele referindu-se la intrarea în luptă a Elenei Udrea. 

Cookies