ARHIVA B365

Monica MACOVEI: PSD, ajuns la guvernare cu ajutorul lui Voiculescu, a primit o LOVITURĂ GREA

Prin condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare cu executare, PSD, partid ajuns la guvernare „cu ajutorul politic, mediatic, poate şi financiar al lui Voiculescu”, a primit o „lovitură grea”, a declarat, la Realitatea TV, europarlamentarul PDL Monica Macovei.

„Reacţia premierului este foarte proastă, practic şi implicit împotriva justiţiei, de partea celor care până la urmă azi au primit o soluţie definitivă. Mă gândesc inclusiv la confiscarea care include şi terenul Antena 3 şi Grivco. Astăzi încă o dată am văzut că legea, dreptatea şi Justiţia au învins. Le spun ‘Felicitări!’ pentru asta. Mai ales în condiţiile în care a existat un linşaj mediatic puternic împotriva judecătorilor şi procurorilor din acest dosar. Acest linşaj a fost extins chiar şi asupra unor jurnalişti care au urmărit dosarul şi au scris despre el. (…) Asta s-a întâmplat la Antena 3 cu procurori, cu judecători, de-a lungul timpului, de câte ori au fost probleme penale legate de cazul Voiculescu sau de alţii în care el avea interes”, a spus Monica Macovei, la Realitatea TV.

Monica Macovei a fost rugată să comenteze mesajul de astăzi al premierului Victor Ponta, care a declarat că este „obligat să facă tot ce îi stă în puteri pentru ca jurnaliştii Antena 3/Antena 1 şi toţi jurnaliştii din România să îşi poată desfăşura activitatea”.

CITEȘTE ȘI: Ponta, după condamnarea lui Voiculescu: Doresc şi cred că mulţi ani de acum „Antena 3 va fi aici” 

Macovei a răspuns: „Aceşti polticieni, PSD-ul, pe scurt, cu capul lui Ponta în frunte, sunt supăraţi. Azi au primit o lovitură grea. PSD a ajuns la guvernare cu ajutorul politic, mediatic, poate şi financiar al lui Voiculescu. Să vedem cum explică…”

„Azi, legea, dreptatea, adevărul, justiţia au învins încă o dată. Soluţia de azi arată iar că toate aceste minciuni cu dosare politice nu există, sunt minciuni. Şova, Ponta şi toţi ceilalţi mint”, a mai spus Macovei.

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT LA 10 ANI DE INCHISOARE:

Dan Voiculescu a fost condamnat, vineri, la 10 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE, în dosarul ICA, pentru spălare de bani şi un prejudiciu de 60 milioane de euro. El s-a predat la scurt timp dupa pronuntarea sentintei. În acelaşi dosar, medicul Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la 8 ANI DE INCHISOARE CU EXECUTARE. Instanţa a dispus, de asemenea, CONFISCAREA terenului pe care se află sediul posturilor TV din grupul Intact, dar şi a 3,5 milioane de dolari din averea omului de afaceri (plus încă 10 milioane de dolari din averea fiicelor sale). 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button