Monica Iacob Ridzi, vizitată la penitenciar de familie

de:
07 mart. 2015
0 afișări
Monica Iacob Ridzi, vizitată la penitenciar de familie

Din cauza afecțiunilor de care suferă, Monica Iacob Ridzi a cerut executarea pedepsei în regim semideschis. Și Victor Ponta i-a luat apărarea. Premierul a spus ca nu se bucură să vadă femei în cătușe, chiar dacă sunt adversare politice, scrie B1 Tv.

Monica Iacob Ridzi se află internată la Spitalul Penitenciarului Jilava. Iniţial, fostul ministru al Tineretului a fost încarcerat la Gherla. A cerut regim semideschis pentru că are probleme de sănătate.

Monica Iacob Ridzi a îndurat un drum de 28 de ore cu duba pentru a ajunge la Jilava. Aceasta a primit vizita soţului, a celor doi copii şi a mamei sale.

CITEȘTE ȘI: Ponta, la reuniunea femeilor din PSD: „O ţară în care o mamă este lăsată să moară la închisoare e o ţară barbară!”

Fostul ministru suferă de mai multe boli grave de sânge care necesită un tratament adecvat. Soţul Monicăi Iacob Rodzi spune că dacă nu este tratată la timp şi nu se află sub supraveghere medicală, starea de sănătate a acesteia s-ar putea agrava.

Fostul ministru s-a plâns într-o postare pe blog de condiiţile din penitenciar şi i-a cerut ministrului Robert Cazanciuc să inspecteze personal situaţia celor din închisori.

Cookies