ȘTIRI

Monica Iacob-Ridzi a trecut la PSD

„Va informez ca doamna deputat Monica Iacob-Ridzi, aleasa in circumscriptia electorala nr 22, Colegiul uninominal nr. 5, incepand de pe 14 octombrie se declara deputat UNPR apartinand grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor”, a spus Zgonea in sedinta de plen a Camerei Deputatilor.

Monica Iacob-Ridzi a fost aleasa pe listele PP-DD intr-un colegiu din Hunedoara si a fost condamnata, in prima instanta, la cinci ani de inchisoare cu executare.

In decembrie 2010, plenul Camerei Deputatilor a respins cererea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie privind incuviintarea perchezitiei informatice si a extinderii urmaririi penale in cazul Monica Iacob Ridzi.

Atunci, Victor Ponta, in calitate de presedinte PSD, l-a acuzat pe Traian Basescu ca ar fi coordonat votul astfel incat Monica Iacob Ridzi sa fie protejata „astfel incat sa nu spuna ca Elena Basescu a beneficiat de banii deturnati”.

„Din pacate, cand te gandesti la Roberta Anastase, la Monica Iacob Ridzi, la Elena Udrea, la Sulfina Barbu, la Raluca Turcan – sunt doamne si domnisoare in politica promovate de Traian Basescu care comit consecvent fapte de natura penala, deturneaza bani publici, se imbogatesc din bani publici, totul sub protectia lui Traian Basescu”, mai spunea Victor Ponta.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button