Mona Pivniceru, fotografiată în maşina lui Andrei Năstase: Nu ştiam a cui este maşina

de:
16 aug. 2012
2 Afișari
Mona Pivniceru, fotografiată în maşina lui Andrei Năstase: Nu ştiam a cui este maşina

Mona Pivniceru transportată cu maşina de Andrei Năstase. Fotografii realizate în această săptămână o arată pe Mona Pivniceru în timp ce se urcă în maşina fiului fostului premier Adrian Năstase, pentru a fi mai apoi lăsată la un bloc din aparopierea Palatului Parlamentului, unde locuiesc mai mulţi judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi membrii ai Consiliului Superior al Magistraturii, precizează rtv.net. 

Mona Pivniceru spune că nu a ştiut cui îi aparţinea maşina în cauză. „Eu nu ştiam a cui era maşina. În această maşină se afla doamna Alexandrescu Mariana, care a lucrat în Ministerul Justiţiei. Ea a venit să mă ia cu această maşină, m-a anunţat că vine să mă ia să ma ducă la ea. Eu nu ştiam a cui e maşina. Era ea şi şoferul în această maşină”, a declarat Mona Pivniceru referitor la fotografiile apărute. 

Mariana Alexandrescu a fost consiliera lui Adrian Năstase. 

„Mă simt hărţuită. Acum trebuie stabilită o gamă de persoane cu care mă pot întâlni şi o gamă de relaţii pe care pot să le am cu aceste persoane”, a mai spus ministrul propus al Justiţiei. 

Mona Pivniceru a fost propusă de Victor Ponta pentru funcţia de Ministrul al Justiţiei. Pentru a putea ocupa această funcţie, ea a demisionat din Consiliul Superior al Magistraturii.

După apariţia fotografiilor, Mona Pivniceru, a spus că se gândeşte să renunţe la funcţia de Ministru al Justiţiei.

„Nu se poate ca acest judecător să fie în continuare propunerea pentru ministrul Justiţiei. Ar jigni întregul sistem de justiţie. Una dintre cerinţele Comisiei Europene pentru premierul Victor Ponta era să numească în funcţii de miniştri numai persoane care nu au probleme de integritate, de moralitate şamd.”, a declarat fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, după apariţia fotografiilor. 

Adrian Năstase este închis la Penitenciarul Jilava unde ispăşeşte o pedeapsă de de doi de închisoare.

Cookies