Moment incredibil în traficul din București. O femeie s-a urcat pe mașini oprite la semafor și a început să danseze pe capote. Poliția a luat-o pe sus și a dus-o la Obregia VIDEO

21 iul. 2021
1009 Afișari
Moment incredibil în traficul din București. O femeie s-a urcat pe mașini oprite la semafor și a început să danseze pe capote. Poliția a luat-o pe sus și a dus-o la Obregia VIDEO
Moment incredibil în traficul din București. O femeie s-a urcat pe mașini oprite la semafor și a început să danseze pe capote. Poliția a luat-o pe sus și a dus-o la Obregia VIDEO sursa foto: captura video

Un incident frapant a avut loc marți în traficul din București, mai exact în Sectorul 3, după ce o femeie s-a urcat pur și simplu pe mașinile care așteptau culoarea verde a semaforului și a început să danseze. Într-un final, după ce nimeni nu a putut să se înțeleagă cu ea, Poliția a luat-o pe sus și a dus-o la Obregia pentru îngrijiri medicale, mai ales că se afla într-o stare avansată de confuzie.

Incidentul scandalos, care a provocat rumoare în traficul din București, a avut loc chiar la un semafor din Piaţa Unirii. Șoferul unui bolid de lux a fost surprins după ce o femeie s-a urcat pe plafonul mașinii sale și a început să danseze pe vehiculul care aștepta culoarea verde a semaforului. Totul a fost surprins de un alt participant la trafic care a postat imaginile pe internet, acestea devenind în scurt timp virale.

Proprietarul mașinii a vrut să o dea jos, dar nu a reușit

Șoferul mașinii de lux, cu ajutorul unui alt pasager aflat în autovehicului care aștepta culoarea verde, au încercat pentru o bună perioadă de timp să încerce să o dea jos de pe plafon, însă nu au reușit. Mai mulți martori care au fost prezenți la incident au sunat până la urmă la 112, după ce femeia ar fi încercat de mai multe ori să se arunce în faţa mașinilor care treaceau pe la Unirii. De asemenea, se pare că aceasta se afla într-o stare avansată de confuzie.

Într-un final, șoferul bolidului, vizibil deranjat, a reușit să o prindă pe femeia recalcitrantă de mână și să o aducă cu picioarele pe pământ după un dans haotic pe capota mașinii în plină zi, într-una dintre cele maia glomerate zone din București.

Ulterior ea a fost predată unui echipaj medical și cu intervenția Poliției a fost transportată la spitalul Obregia pentru îngrijiri medicale de specialitate de care vizibil avea nevoie.

Totul a fost filmat

Incidentul a fost filmat de o serie de martori oculari care au fost uimiți de ceea ce văd, iar imaginile postate pe internet au ajuns în scurt timp virale. Se vede cum femeia, vizibil tulburată, se urcă pur și simplu pe mașinile oprite la semafor.

Oamenii din zonă au încercat să o liniștească pe femeie, însă nu au reușit. Într-un final poliția a imobilizat-o și a transportat-o la secție pentru identificare. Ulterior, ea a fost transportată la un spital de specialitate pentru a primi îngrijiri.

„Astăzi, 20.07.2021, în urma unei sesizari, polițiști din cadrul Secției 10 s-au deplasat, de urgență, în zona unui bulevard din sectorul 3, unde pe partea carosabilă, o femeie se deplasa printre mașini și era în vizibilă stare de tulburare.

Femeia a fost imobilizată, după ce, pentru scurt timp a reușit să urce pe o mașină.
A fost condusă la sediul subunității de poliție, urmând a fi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis Info Trafic România, pe pagina de Facbook.

 

Cookies