Moment „Greuceanu” în zona Petre Ispirescu, unde un bucureștean s-a întâlnit cu dl. Piedone pe stradă, s-a dus entuziast să-l salute și degeaba. „Și-a întors efectiv capul!”

02 iul. 2024
1486 afișări
Moment
Moment "Greuceanu" în zona Petre Ispirescu, unde un bucureștean s-a întâlnit cu dl. Piedone pe stradă, s-a dus entuziast să-l salute și degeaba. „Și-a întors efectiv capul!" Sursa foto: Facebook / Bogdan I.

Un bucureștean a povestit pe Facebook interacțiunea pe care a avut-o ieri la prânz cu actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. Astfel, bărbatul l-ar fi salutat pe Piedone în zona Petre Ispirescu și acesta l-ar fi ignorat, spre supărarea sa, spunând că „nu mai este omul care vorbește și înțelege pe toată lumea”.

Din păcate realitatea nu este mereu ca în campania electorală sau ca în videoclipurile de pe rețelele de socializare. Asta sugerează un bucureștean care a povestit interacțiunea pe care a avut-o ieri cu actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care a candidat pe 9 iunie pentru postul de primar al Capitalei.

Un bucureștean se declară nemulțumit de interacțiunea avută cu Cristian Popescu Piedone. „Și-a întors capul, nici nu m-a băgat în seamă”

Potrivit postării de pe contul său de Facebook, Bogdan I. s-ar fi întâlnit cu Piedone ieri, în zona Petre Ispirescu din Sectorul 5 și l-a salutat, cel mai probabil fiind un susținător al acestuia, numindu-l în postare „om iubit de toată lumea”. Ce a urmat pare să îl fi surprins pe cetățean, deoarece Piedone ar fi întors capul și „nu l-a băgat în seamă”. Acest fapt a stârnit două întrebări din partea bărbatului: „de ce?” și „s-a văzut cu sacii în căruță?”.

În încheierea postării, bărbatul a spus că Piedone nu ar mai fi „omul care vorbește și înțelege pe toată lumea”, și îl cheamă pe strada Malcoci numărul 26, unde acesta susține că se află blocul 38, unde lucrările de reabilitare nu s-ar fi încheiat și „nu a mai trecut nimeni pe acolo”.

„Acest om iubit de toata lumea l-am salutat astăzi în zona Petre Ispirescu și a întors capul. Nici nu m-a băgat în seamă. Oare de ce???? S-a văzut cu sacii în căruța?? Nu mai este omul care vorbește și înțelege pe toată lumea😱 Nici nu vă salut, veniți mai bine la recepție la blocul 38, Strada Malcoci nr 26. Să vedeți că nu s-a terminat și nu a mai trecut nimeni pe acolo😱😱😱”, a scris Bogdan I. pe Facebook.

Acesta a atașat textului și o poză cu Piedone care poate fi văzut cum stă preocupat și vorbește la telefon într-o mașinuță specifică terenurilor de golf cu care se plimbă prin Sectorul 5.

CITEȘTE ȘI

Cookies