Moki, pisicuța cu cei mai frumoși ochi din Bucureștii Noi, a dispărut de acasă, iar familia o caută. „Fetița mea speră să fie găsită”, spune stăpâna

02 iul. 2024
1942 afișări
Moki, pisicuța cu cei mai frumoși ochi din Bucureștii Noi, a dispărut de acasă, iar familia o caută. „Fetița mea speră să fie găsită”, spune stăpâna
Moki, pisicuța cu cei mai frumoși ochi din Bucureștii Noi, a dispărut de acasă, iar familia o caută. „Fetița mea speră să fie găsită”, spune stăpâna. Sursa foto: Ana Maria S/Iubesc Bucureștii Noi

Moki este, probabil, pisicuța cu cei mai frumoși ochi din cartierul Bucureștii Noi, iar familia ei cere ajutorul vecinilor: a dispărut de acasă și încă nu a revenit. Fetița stăpânei speră din tot sufletul ca pisicuța să revină acasă.

Pisicuța cu cei mai frumoși ochi din Bucureștii Noi, Moki, a fugit de acasă

Stăpâna felinei a făcut anunțul pe grupul de Facebook „Iubesc Bucureșii Noi”.

Ana Maria a anunțat marți, 2 iulie, la ora 11:17 că, seara trecută, Moki s-a strecurat pe balcon și a dispărut de acasă. Pisicuța este de negăsit.

Moki are ce-i mai frumoși ochi: culoarea albastrul cerului și s-a pierdut în zona Jiului, Strada Străbună.

Sursa foto: Iubesc Bucureștii Noi/Facebook/ Ana Maria S.
Sursa foto: Iubesc Bucureștii Noi/Facebook/ Ana Maria S.

Stăpâna pisicuței îi roagă pe vecinii de cartier să o anunțe dacă au informații despre Moki sau dacă o zăresc prin cartier. Fetița ei este foarte supărată că felina a dispărut de acasă și speră să se întoarcă cât mai rapid înapoi.

Aseară Moki s-a strecurat pe balcon și a dispărut. Este de negăsit. Zona Jiului, strada Străbună! Va rog mult dacă aveți informații sa ma contactați. Fetita mea e înnebunită de durere și speră să fie găsită. Mulțumesc!, a transmis Ana Maria pe grupul de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi”.

Dacă se întâmplă să o vedeți pe stradă, puteți lua legătura cu stăpâna în mediul online, pe Facebook, la ACEASTĂ postare.

Ana Maria a mai povestit că a pus anunțuri pe Strada Străbună, a vorbit cu vecinii, a întrebat la cofetărie și la biroul notarial din zonă, însă Moki nu a fost văzută și nimeni nu are informații despre ea.

Am pus anunțuri pe strada Străbună, am vorbit cu vecinii, cofetăria și biroul notarial…nu știm ce am mai putea face :((

Sperăm ca Moki să se reîntoarcă acasă cât mai repede, nevătămată❤️.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies