Moise Guran, atac neaşteptat la Nicuşor Dan: Firea îl poate bate

de:
19 aug. 2019
0 Afișari
Moise Guran, atac neaşteptat la Nicuşor Dan: Firea îl poate bate

Fără menajamente, Guran spune ceea ce știe cam toată lumea – dincolo de poza de activist și luptător prin tribunale pentru salvarea anumitor clădiri și parcuri (prietenii știu de ce doar anumite și mai multe pot fi citite aici), nici „Nicușor Dan nu a oferit nici el soluții concrete până acum”, însă se vrea candidatul unic al Opoziției în alegerile de la anul pe care speră așa să le câștige. Referindu-se la taxa pe poluare pe care primarul Firea vrea să o introducă și pe care „invidios că n-a pus el taxa asta atât de hipsterească și de haotică”, Nicușor Dan atacat-o printr-un comunicat, Guran susține că „problemele [Capitalei] sunt grele și bag seama că nu le înțelege nici chiar Nicușor Dan, fostul, viitorul și probabil singurul candidat pe care într-un oraș atât de anti-pesedist cum e Bucureștiul. […] Firesc, cei doi au avut în 2016 programe electorale destul de similare”, este de părere jurnalistul.

Ca argument, Guran amintește și de prestația din campania electorală din 2016, când am remarcat faptul că niciunul dintre candidați nu avea soluții reale pentru traficul din București.” Adică „soluții serioase de parcare rezidențială, un program amplu, la scară municipală. Hipster, cinstit și naiv, Nicușor Dan recunoștea faptul că un astfel de sistem ar costa prea mult”, a mai scris Guran pe blogul său.

Naiv și cinstit poate părea Nicușor Dan și într-o emisiune recentă difuzată de B1, în care luat prin surprinde de o dezvăluire a jurnalistului Dan Bucura, potrivit căreia Dan Trifu, președintele Eco-civica ar deține prin interpuși restaurantul Trifoiaș din Parcul Tineretului. Aflat în platou, Dan a părut luat prin surprindere, nu a comentat, dar nici nu a negat informația.

Cookies