Moduri în care poți utiliza un plan de servere VPS cu virtualizare KVM (P)

11 apr. 2022
14 afișări
Moduri în care poți utiliza un plan de servere VPS cu virtualizare KVM (P)
Moduri în care poți utiliza un plan de servere VPS cu virtualizare KVM (P)

În momentul în care cauți un plan de web hosting, s-ar putea să ai tendința de a începe cu cele din mediul shared. Totuși, găzduirea VPS vine la pachet cu mai multe avantaje și te ajută să ai parte de resurse similare cu cele de pe servere dedicate. Fiind vorba de un computer virtual, vei avea la dispoziție un sistem de operare și acces root complet. Iată în ce moduri poți beneficia de o astfel de soluție!

1.Găzduire pentru site-uri web

Dacă deții un website popular, atunci pachetele VPS îți permit să ai parte de o securitate îmbunătățită și de o viteză de încărcare superioară. Aceeași alternativă este ideală pentru magazinele online aflate în creștere, pentru blogurile cu mulți cititori, atunci când vrei domenii suplimentare sau dacă nu ai încă suficient buget pentru un plan dedicat. Partea pe care o cumperi îți aparține în totalitate, având garanția că nimic nu mai este împărțit cu restul vecinilor. Pe lângă asta, vei avea o memorie RAM mare și o lățime de bandă ce va face față fluxurilor ridicate de trafic.

2.Crearea unui server de gaming

Dacă ești pasionat de jocurile multiplayer, probabil te-ai întrebat deja cum ar fi să ai un server precum cele de găzduire jocuri cum ar fi Counter-Strike 1.6, SAMP, Minecraft sau CS:GO. Indiferent de preferințe, printr-un pachet VPS vei putea să utilizezi un calculator performant ce rămâne pornit 24/7. Drept urmare, jucătorii se vor bucura de fiecare experiență și nu va exista lag sau alte neplăceri. Alegerea resurselor diferă însă de la un titlu la altul, fiind necesar să consulți recomandările fiecărui comerciant. Așa vei putea găși memoria RAM, precum și procesorul care va aduce rezultatele dorite.

3.Dezvoltarea și testarea de aplicații web

Dacă te ocupi cu aplicații, atunci un server VPS reprezintă o unealtă excelentă pentru a-ți vizualiza lucrările. În același mediu, membrii unei echipe vor obține accesul și vei face posibil lucrul de la distanță. Vei descoperi care sunt bugurile din software, fiind posibil să realizezi diverse teste înainte de lansarea unei versiuni live. Colaborările vor avea loc prin utilizatori multipli, cu permisiuni variate. Un VPS mai este util și atunci când te afli la început de drum ca programator, deoarece ai posibilitatea de a aplica tot ceea ce înveți.

4.Spațiu de stocare

Internetul este plin de amenințări în prezent, iar site-urile nu se află niciodată în deplină siguranță. Cu toate că șansele de a întâmpina un atac în primii ani de existență este unul minor, această posibilitatea nu trebuie exclusă. Chiar dacă ai deja un folder pe computer unde salvezi copii de rezervă pentru informațiile cele mai importante, asta nu-ți promite siguranță. Tehnologia VPS îți permite însă să ai un backup într-un mediu unde există protecție DDoS și alte măsuri de securitate incluse.

Cine are nevoie de găzduire VPS ?

Acest tip de hosting este potrivit pentru cei care își doresc mai multă memorie RAM și un procesor de calitate. Unul dintre beneficiile principale este cel de redimensionare instantanee. Nu este nevoie să aștepți atunci când îți depășești resursele, ci vei putea efectua schimbarea dorită în aceeași zi. Alege un plan VPS de la HZone și dispui de kernel individual și posibilitatea de a instala un sistem de operare.!

Cookies