Modificări STB. Se reînființează o linie de troleibuz și se scurtează traseul alteia. Bonus: linia unui autobuz, deviată temporar

13 apr. 2022
32594 Afișari
Modificări STB. Se reînființează o linie de troleibuz și se scurtează traseul alteia. Bonus: linia unui autobuz, deviată temporar
Modificări STB. Se reînființează o linie de troleibuz și se scurtează traseul alteia. Bonus: linia unui autobuz, deviată temporar. Sursa foto: ratb.stfp.net

O linie de troleibuz STB va fi reînființată, iar o alta va avea traseul modificat și va fi scurtat, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI). De asemenea, linia unui autobuz va fi deviată temporar.

Modificări STB. Se reînființează o linie și se scurtează traseul alteia

Începând cu 16 aprilie 2022 (sâmbătă), traseul liniei 80 va fi modificat și va fi reînființată linia 96. TPBI anunță că decizia a fost luată ca urmare a creării condițiilor pentru folosirea rețelei de întoarcere a troleibuzelor în zona intersecței Răzoare din Capitală.

Astfel, pentru o reorganizare cât mai bună a transportului public de călători pe toată perioada lucrărilor la rețeaua de contact a troleibuzelor de pe Bulevardul Vasile Milea, linia 80 va circula pe traseul cunoscut de călători între capătul de linie „Valea Argeșului” și intersecţia Drumul Taberei/ Drumul Sării, apoi traseul se modifică pe Drumul Sării, Strada Răzoare, Șoseaua Panduri, Bulevardul Geniului (staţia „Piața Danny Huwe”), iar întoarcerea se va face pe Bulevardul Geniului, Drumul Sării, Drumul Taberei, apoi se continuă traseul actual.

De asemenea, troleibuzele liniei 96 își vor relua traseul și vor funcționa după cum urmează: capătul de linie „Depoul Alexandria”, Șoseaua Alexandriei, Strada Antiaeriană, Drumul Sării, Strada Răzoare, Șoseaua Panduri, Bulevardul Geniului (staţia „Piața Danny Huwe”), iar întoarcerea se va face pe Bulevardul Geniului, Drumul Sării, Strada Antiaeriană, Șoseaua Alexandriei, capătul de linie „Depoul Alexandria”.

Astfel, călătorii liniei de troleibuz 80 și linie de troleibuz 96 care doresc să ajungă în zona Gării de Nord pot folosi autobuzele liniei navetă 696 din stația comună „Piața Danny Huwe”, potrivit informațiilor oficiale transmise de TPBI.

Linia unui autobuz STB va fi deviată temporar

TPBI anunță alte modificări STB. Linia autobuzului 406 va funcționa pe un traseu modificat în perioada 14 aprilie 2022 – 1 mai 2022, din cauza unor lucrări efectuate la rețeaua de canalizare pe Șoseaua Independenței, din localitatea Căldăraru.

Astfel, în perioada menționată, autobuzele liniei cu indicativul 406 vor circula pe următorul traseu: capătul de linie „Republica”, Șoseaua Dudești-Pantelimon, Șoseaua Gării Cățelu, Șoseaua Pantelimon, rond „Granitul”, Șoseaua Pantelimon, Bulevardul Biruinței, DNCB, Şoseaua Cernica, Strada Decebal, DC 55, Şoseaua Independenţei, Strada Tineretului, Strada Unirii, Şoseaua Independenţei, capătul de linie „Căldăraru” și retur.

Cookies