Modificări pentru 4 linii STB, pe sensul spre Piața Sudului. TPBI: Vor opri la stația „Cimitirul Șerban Vodă” de la trotuar

15 feb. 2023
5208 Afișari
Modificări pentru 4 linii STB, pe sensul spre Piața Sudului. TPBI: Vor opri la stația „Cimitirul Șerban Vodă” de la trotuar
Modificări pentru 4 linii STB, pe sensul spre Piața Sudului. TPBI: Vor opri la stația „Cimitirul Șerban Vodă” de la trotuar. Sursa foto: Facebook/ TPBI

TPBI anunță modificări pentru 4 linii de autobuze STB, pe sensul spre Piața Sudului. Începând de joi, 16 februarie, acestea vor opri la stația „Cimitirul Șerban Vodă” de la trotuar.

Modificări pentru 4 linii STB, pe sensul spre Piața Sudului

Pe sensul spre Piața Sudului, autobuzele liniilor 116, 141, 232 și 610 vor opri la stația „Cimitirul Șerban Vodă” de la trotuar, transmite TPBI într-un comunicat de presă.

Astfel, începând de joi, 16 februarie 2023, 4 linii de autobuze STB – 116, 141, 232 și 610 – vor circula pe carosabil pe sensul spre Piața Sudului, pe porțiunea de drum cuprinsă între Piața Eroii Revoluției și Strada Laloșu.

Autobuzele liniilor 116, 141, 232 și 610 vor opri la stația „Cimitirul Șerban Vodă” aflată la trotuar. Apoi, autobuzele vor reveni pe calea de rulare a tramvaielor și își vor urma traseele actuale. Spre Piața Eroii Revoluției, sensul de mers nu va fi modificat.

De ce se ia această măsură

„Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat această măsură pentru a evita congestionarea traficului în zona terminalului de tramvaie de la Șura Mare”, explică TPBI.

Alte noutăți

Liniile de autobuz 143 și 243, deviate în perioadele 14.02-15.02.2023 și 19-22.02.2023 pentru lucrări necesare la Pasajul Doamna Ghica.

Autobuzele liniei 143 vor circula, pe sensul spre capătul de linie „Arena Națională”, pe un traseu modificat de la intersecția Șos. Colentina/ Str. Ziduri Moși prin Str. Ziduri Moși, Șos. Pantelimon, Bd. Ferdinand I, Bd. Gării Obor, Str. Baicului, Șos. Electronicii, Str. Heliade între Vii, Str. Dumitru Slugeru, apoi revin la traseul de bază. Pe acest sens, autobuzele vor circula pe carosabil pe Șos. Colentina, între Bucur Obor și Str. Ziduri Moşi și vor opri în stația „Bucur Obor‟ de la trotuar, comun cu linia 101.

Autobuzele liniei 243 vor circula, pe sensul spre capătul de linie „Emil Racoviţă”, pe un traseu modificat de la intersecția Șos. Colentina/ Str. Teiul Doamnei prin Șos. Colentina, Str. Ziduri Moși, Șos. Pantelimon, Bd. Ferdinand I, Bd. Gării Obor, Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, Str. Heliade între Vii, Str. Doamna Ghica, apoi revin pe traseul de bază.

Cookies