Modificări de trasee STB în zona Arena Națională. Sâmbătă are loc meciul Fotbal Club FCSB – C.S. Universitatea Craiova 1948

17 mart. 2023
914 Afișari
Modificări de trasee STB în zona Arena Națională. Sâmbătă are loc meciul Fotbal Club FCSB - C.S. Universitatea Craiova 1948
Modificări de trasee STB în zona Arena Națională. Sâmbătă are loc meciul Fotbal Club FCSB - C.S. Universitatea Craiova 1948. Sursa foto: Facebook/ STB

STB anunță că, sâmbătă, 18 martie 2023, se vor face modificări de trasee în zona stadionului Arena Națională, în timpul desfășurării partidei de fotbal Fotbal Club FCSB – C.S. Universitatea Craiova 1948. Sunt vizate două linii de troleibuz și o linie de autobuz.

STB: Modificări de trasee în zona Arena Națională

Modificări de trasee în zona Arenei Naționale în timpul desfășurării partidei de fotbal Fotbal Club FCSB – C.S. Universitatea Craiova 1948, anunță Societatea de Transport București (STB) într-un comunicat de presă.

Sâmbătă, 18 martie 2023, pe Arena Națională va avea loc meciul de fotbal între echipele Fotbal Club FCSB și C.S. Universitatea Craiova 1948.

În acest context, STB anunță că începând cu ora 17:30, vor exista restricții de circulație pe Bd. Pierre de Coubertin, pe porțiunea de drum cuprinsă între Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în stadion.

Ținând cont de această măsură, sub coordonarea agenților din cadrul Brigăzii Rutiere București, circulația mijloacelor de transport public de pe liniile 86, 90 și 143 va fi modificată până în momentul în care se vor ridica restricțiile de circulație.

Cum vor funcționa liniile vizate

Linia de troleibuz 86 va funcționa pe traseul cunoscut de călători între capătul de linie „Dridu” și intersecția Strada Vatra Luminoasă/Strada Tony Bulandra, apoi traseul troleibuzelor se modifică pe ambele sensuri, pe Strada Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul cunoscut de călători între capătul de linie „Mircea Vulcănescu” și intersecția Strada Vatra Luminoasă/Strada Tony Bulandra, apoi traseul troleibuzelor se modifică pe ambele sensuri, pe Strada Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul cunoscut de călători între capătul de linie „Bucur Obor” și intersecția Bulevardul Pierre de Coubertin/Strada Vatra Luminoasă, apoi traseul autobuzelor se modifică, pe Strada Vatra Luminoasă, Strada Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Cookies