Modificare STB: Stația de autobuz „Calea Ferentari” va funcționa temporar pe alt amplasament, începând de miercuri

28 mart. 2023
1880 afișări
Modificare STB: Stația de autobuz „Calea Ferentari” va funcționa temporar pe alt amplasament, începând de miercuri
Modificare STB: Stația de autobuz „Calea Ferentari” va funcționa temporar pe alt amplasament, începând de miercuri. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București- STB SA

Societatea de Transport București- STB SA a anunțat că stația de autobuz „Calea Ferentari” va funcționa pe alt amplasament, începând de miercuri, 29 martie 2023.

Stația de autobuz „Calea Ferentari” este situată pe strada Mihail Sebastian din București.

Care este cauza schimbării temporare a amplasamentului

Stația de autobuz „Calea Ferentari” de pe traseul liniei 232, pe sensul de mers spre Calea 13 Septembrie va fi reamplasată temporar la o distanță de aproximativ 30 de metrii spre Calea Rahovei.

Cauza acestei schimbări temporare este executarea unor lucrări edilitare pe strada Mihail Sebastian.

Începând de miercuri, 29.03.2023, de la ora 09:00, stația de autobuz „Calea Ferentari” de pe traseul liniei 232, situată pe Str. Mihail Sebastian, pe sensul de mers spre Calea 13 Septembrie, va fi reamplasată temporar la o distanță de aproximativ 30 de metri spre Calea Rahovei, pentru a permite executarea unor lucrǎri edilitare pe Str. Mihail Sebastian.” a anunțat STB

Restricții de circulație cauzate de meciul România-Belarus

Marți, 28 martie 2023, are loc meciul de fotbal dintre România și Belarus, pe Arena Națională.

Începând cu ora 15:00, circulația rutieră este restricționată pe Bulevardul Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins între Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în stadion.

Circulația mijloacelor de transport public de pe liniile 86, 90 și 143 este și ea modificată, până la ridicarea restricțiilor de circulație, astfel:

  • Linia de troleibuz 86 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

    Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Mircea Vulcănescu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

    Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Bd. Pierre de Coubertin/Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat, pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Te-ar putea interesa și:

Cookies