Modificare anunțată de STB: Troleibuzele liniilor 69 și 85 vor opri în stația „Horei”

20 sept. 2022
2844 Afișari
Modificare anunțată de STB: Troleibuzele liniilor 69 și 85 vor opri în stația „Horei”
Modificare anunțată de STB: Troleibuzele liniilor 69 și 85 vor opri în stația „Horei”. Sursa foto: Facebook/ STB

STB anunță că troleibuzele liniilor 69 și 85 vor opri în stația „Horei”. Modificarea se aplică începând de miercuri, 21 septembrie 2022.

Troleibuzele liniilor 69 și 85 vor opri în stația „Horei”

Începând de miercuri, 21.09.2022, troleibuzele liniilor 69 și 85 vor efectua opriri suplimentare pe Bulevardul Ferdinand I, în stațiile „Horei”, aflate pe ambele sensuri de mers (stațiile sunt comune cu cele ale liniei tramvaiului 14), transmite Societatea de Transport București (STB).

Stațiile „Horei” se află:

  • între stațiile „Foișorul de Foc” și „Șoseaua Mihai Bravu” (pe sensul spre capătul de liniei „Baicului”)
  • între „Oborul Nou” și „Foișorul de Foc” (pe sensul spre Piața Universității).

Îți recomandăm să citești și: Autobuzele și tramvaiele, la fel de murdare ca înainte. STB a plătit 11 milioane de lei firmelor private de curățenie

Concursuri cu premii

În perioada 16-22 septembrie, TPBI a organizat mai multe evenimente cu ocazia „Săptămânii Europene a Mobilității”. Două dintre concursurile cu premii continuă până la data de 22 septembrie:

  • „Fotografii – Transportul public din București și Ilfov”. Acesta este un concurs pentru pasionații de fotografie, dar și pentru transportul public și alternativ. Cele mai bune poze vor fi folosite în viitoarele campanii de promovare a transportului public realizate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), iar câștigătorii vor primi calendare de perete care conțin chiar fotografiile pe care le-au trimis la concurs;
  • „Quiz – Transportul public din București și Ilfov”. Un concurs online cu premii, care se desfășoară pe site-ul oficial al TPBI, AICI. Cei care vor răspunde corect vor fi înscriși la tragerea la sorți, iar câștigătorii vor primi vase tip termos, stick-uri de memorie și baterii externe pentru telefoanele mobile.

Weekendul trecut, atât cei mici, cât și cei mari, au participat în număr mare la expoziția de mobilitate „Mobility Expo”, au călătorit cu cele 4 trasee speciale de autobuz „Green Line” către principalele parcuri din București, dar și către diferite puncte cu atracții turistice din Ilfov. Bucureștenii și nu numai au admirat modele de tramvaie de epocă și au parcurs o scurtă incursiune în istoria transportului în comun din București și în activitatea lucrătorilor din transportul public.

Cookies