Modelul Andre Bîrleanu a fost arestat în Bucrești pentru viol. Ar fi obligat o tânără să urce la el în apartament, unde a ar fi lovit-o și agresat-o sexual

29 sept. 2023
2449 Afișari
Modelul Andre Bîrleanu a fost arestat în Bucrești pentru viol. Ar fi obligat o tânără să urce la el în apartament, unde a ar fi lovit-o și agresat-o sexual
Modelul Andre Bîrleanu a fost arestat în Bucrești pentru viol. Ar fi obligat o tânără să urce la el în apartament, unde a ar fi lovit-o și agresat-o sexual. Sursa foto: Facebook/ Andre Bîrleanu

Un celebru model român a fost arestat, după ce ar fi a obligat o tânără să vină la el acasă, unde ar fi sechestrat-o, bătut-o și violat-o. Este vorba despre Andre Bîrleanu, un bărbat care nu este la prima abatere.

Bîrleanu este acuzat de lipsire de libertate și viol

Andre Bîrleanu, un model român, este acuzat de lipsire de libertate și viol, după ce ar fi constrâns o fată, prin agresiune fizică, să meargă la el acasă, acolo unde ar fi violat-o.

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, pe data de 27 septembrie 2023, bărbatul ar fi ieșit cu o femeie, iar când au ajuns în dreptul locuinței lui, Bîrleanu ar fi invitat-o să urce. Femeia l-ar fi refuzat, iar acesta ar fi început să o bată și ar fi urcat-o cu forța în apartament, unde ar fi continuat să îi aplice lovituri.

Mai mult decât atât, modelul ar fi și violat-o pe tânără.

Fata a mers la Insitutul Național de Medicină Legală (INML), unde și-a scos un certificat medico-legal în care medicii legiști au concluzionat că rănile tinerei necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Pe baza plângerii victimei și a certificatului medico-legal, Andre Bîrleanu a fost inițial reținut, iar procurorii l-au prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În acest sens, Andre Bîrleanu, pe numele său real Vivien Adrian Bîrleanu, a fost arestat pe data de 28 septembrie 2023, de Judecătoria Sectorului 5 din București. Magistrații au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul nu este la prima abatere de acest gen. În anul 2022, fosta iubită a modelului, o tânără din Republica Moldova, ar fi cerut și obținut ordin de restricție împotriva lui Bîrleanu.

Aceștia ar fi avut mai multe dispute, iar fata l-ar fi acuzat că a lovit-o și că i-ar fi răpit fetița pe care o aveau împreună.

Te-ar putea interesa și:

Cookies