Modele nationale pe netbook-urile româneşti

de:
16 feb. 2011
0 Afișari
Modele nationale pe netbook-urile româneşti

Brandul MyWay ia locul vechiul brand de portabile eXpertBook. MyWay se bazează pe cel rapid service pentru laptopuri din România. Fiind o marcă românească, calculatoarele defecte sunt reparate în ţară, nu sunt trimise în străinatate, aşa că în maximum 7 zile se remediază oricare problemă de funcţionare.

În plus, spre diferenţă de alte calculatoare portabile, MyWay sunt şi foarte configurabile. Ediţia limitată de netbook-uri MyWay, realizată în parteneriat cu Muzeul Ţăranului Român poartă pe capace imaginea unei perne de zestre din Transilvania şi a unei furci de tors cioplită în lemn.

”Ne-a atras ideea de a combina tradiţia cu tehnologia, vechiul cu noul, într-un gest tehnologic şi cultural fără precedent în România”, spune Eduard Pughin, directorul operaţional al Maguay. ”În mod istoric, multe produse româneşti au plasat aspectul estetic pe un loc secundar, însă brandul nostru se rupe de această ”tradiţie”, mai adaugă acesta.

În interior MyWay N10.01 are un Intel Atom Dual Core N550 la 1.5 GHz, o baterie care îi asigură 4 ore de autonomie un hdd de 250 GB la 5400rpm, 1 GB de RAM DDR 3. Ecranul este un LCD şi are 10.1’’ la o rezolutie 1024×600, greutatea este de 970 de grame.

(foto: Cătălin Grădinariu)

Cookies