Modalități de plată a taxelor și impozitelor pentru bucureștenii din Sectorul 3

02 ian. 2023
11161 Afișari
Modalități de plată a taxelor și impozitelor pentru bucureștenii din Sectorul 3
Modalități de plată a taxelor și impozitelor pentru bucureștenii din Sectorul 3. Sursa foto: Primăria Sectorului 3

Bucureștenii care locuiesc în Sectorul 3 au la dispoziție mai multe modalități de plată a taxelor și impozitelor locale, anunță Primăria Sectorului 3.

Modalități de plată a taxelor și impozitelor în Sectorul 3

Într-un comunicat de presă, Primăria Sectorului 3 le spune bucureștenilor care sunt modalitățile de plată pentru taxele și impozitele locale din 2023.

Dacă vrei să-ți plătești cât mai repede impozitele și nu mai ai răbdare până se deschid ghișeurile, să știi că Direcția Generală Impozite și Taxe Locale (DGITL) Sector 3 le oferă contribuabilior posibilitatea să își achite contribuțiile fiscale ce corespund anului 2023, începând de duminică, la data de 1 ianuarie 2023, prin:

  • ghiseul.ro,
  • prin tonomatele amplasate în centrele comerciale din Sectorul 3: Auchan Titan, Auchan Vitan, Mall Vitan și Mall Park Lake.

Când se deschid sediile DGITL

Cele 3 sedii ale DGITL din Sectorul 3 se deschid și își încep programul cu publicul, marți, la data de 3 ianuarie 2023. Unde se află cele 3 sedii la care bucureștenii din Sectorul 3 își pot plăti taxele și impozitele:

  • Strada Sfânta Vineri, nr. 32,
  • Strada Lucreţiu Pătrăşcanu, nr. 3-5,
  • Strada Câmpia Libertății, nr. 36.

Programul de lucru la sediile Direcției Generale Impozite și Taxe Locale Sector 3 este următorul:

  • luni, marţi, miercuri și vineri, deschise în intervalul orar 8:30 – 16:30;
  • joi, sediile sunt deschise în intervalul orar 8:30 – 18:30.

„Având în vedere necesitatea desfășurării operațiunilor de închidere/deschidere an fiscal (preluarea bazelor de date în vederea închiderii, restaurarea lor ulterioară, prelucrarea acestora în vederea deschiderii și alte operațiuni de mentenanță) în perioada 27 decembrie 2022 – 3 ianuarie 2023”, transmite DGITL Sector 3

Totodată, bucureștenii din Sectorul 3 își pot plăti impozitele și taxele locale pentru 2023 la toate oficiile poștale, dar și agenţiile CEC de pe raza sectorului, potrivit informațiilor transmise de PS3.

Cookies