BAZAR

Mod inteligent de a economisi bani! Primiți înapoi, până la 50% din cumpărăturile online de la Baack

Nu este chiar atât de rău să faceți liste care să cuprindă produsele de care aveți nevoie. Acest lucru vă va ajuta să fiți mai bine organizat. Însă, există și un alt mod de economisire a banilor, un mod mult mai inteligent de economisire – oportunitatea de a primi o parte de bani înapoi de la fiecare achiziție online.

Conform ultimelor date statistice, anual o familie cheltuie cel puțin 10 000 de euro. Pentru unii oameni este o sumă foarte mare. Ce veți spune dacă, în urma acestor achiziții, acea familie ar putea primi înapoi până la 5000 de euro? Este fantastic și real în același timp! Acesta este modul inteligent de a cheltui bani. Pentru a profita de această oportunitate trebuie să utilizați un card de credit cashback sau să accesați un site cashback unde este de ajuns să creați un cont. Folosind oricare dintre aceste opțiuni, puteți obține până la 50% înapoi de la valoarea achizițiilor.

Cum funcționeazã?

1) Înregistrați-vă pe site-ul Baack.com;
2) Căutați pe site magazinul preferat;
3) Faceți click pe „Mergeți la cumpărături” și adăugați în coș tot ce vă doriți;
4) Cashback-ul dvs. va apărea în contul baack în cel mai scurt timp.

Să analizăm următoarea situație. Să ne imaginăm că v-ați grăbit și ați uitat să accesați site-ul baack.com și ați făcut cumpărăturile direct pe site-ul magazinului. Cu părere de rău, în acel moment de fapt, veți pierde un cashback de până la 50% din suma cumpărăturii.

Echipa baack.com vine cu o soluție – plugin-ul pentru browser. După ce veți adăuga plugin-ul baack în browserul dvs., aceasta vă va salva automat cashback-ul. Mai mult decât atât, aceasta vă reamintește într-un mod foarte discret atunci când apare un voucher. Astfel veți avea posibilitatea să economisiți cel mai mult și primiți cashback-ul în mod automat.

Probabil, doar o persoană care face o singură achiziție în câteva luni nu va realiza beneficiul unui site cashback, dar pentru cineva care practică des cumpărăturile online și cheltuiește sume semnificate, este o ocazie foarte bună de a recupera o parte din banii cheltuiți.

Avantajele Baack.com

* Baack.com – lider mondial printre platformele cashback
* % cashback este de la 17 la 50 din suma cumpărăturii
* Serviciu suport rapid și util
* Cel mai de succes program de parteneriat „Invitați-vă prietenii și câștigați”! – Când prietenul dvs. cumpără ceva online și își primește cashback-ul, aveți posibilitatea de a obține 50% din cashback-ul acelui prieten. În același timp, venitul prietenului dvs. nu va fi afectat.
* Plugin-ul browserului vă va ajuta să nu uitați să economisiți bani din achiziții!
* Un număr mare de magazine online din întreaga lume
* Retrageri minime și rapide

Adăugați plugin-ul baack în browser-ul dvs. și accesați site-ul Baack.com


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button