LA MINE-N CARTIER

Mochetă denivelată, la un loc de joacă, după prima zăpadă. Negoiță știa de „calitatea” lucrărilor

Robert Negoiță le-a mulțumit jurnaliștilor și cetățenilor din sector pentru implicare și i-a încurajat să sesizeze în continuare problemele care țin de competența Primăriei Sectorului 3 într-un mesaj pe pagina de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Bănci roz, mov-radiant, galben în parcuri. Kitsch-urile lui Robert Negoiță se extind și în cartiere

Din imaginile publicate de edilul Negoiță pe pagina de Facebook se poate vedea cum mocheta amplasată pe terenul de joacă s-a denivelat din cauza umezelii și topirii zăpezii.

loc

Locul de joacă din imagini se află în spatele pieței Amzei, potrivit informațiilor publicate de evz.ro.

loc

Primarul recunoaște că era la curent cu situația nerespectării standardelor de calitate și a cerut constructorilor să repare suprafața denivelată pe propria cheltuială.

„Știam că unii constructori nu au reușit să respecte standardele de calitate pe care le-am cerut în ceea ce privește amenajarea locurilor de joacă pentru copii. Încă de la finalul anului trecut, echipele din teren mi-au confirmat că, în mai multe părculețe, suprafața sintetică s-a degradat din cauza zăpezii.

Cum GARANȚIA acestor lucrări este de 3 ani, am solicitat constructorului să refacă, PE PROPRIA CHELTUIALĂ, suprafața degradată, imediat ce vremea îi va permite”, a scris Robert Negoiță.

CITEȘTE ȘI: Peste 3.000 de semnături pentru demiterea lui Negoiță care „a distrus cât toți primarii la un loc” 

Reamintim că locuitorii Sectorului 3 cer demiterea primarului Robert Negoiță prin organizarea unui referendum local. În acest sens a fost organizat un eveniment pe Facebook prin care locuitorii sunt chemați să completeze cât mai multe liste cu semnături pentru a-l destitui din funcție pe edilul Sectorului 3. Centralizarea listelor se va face de către membrii grupului Cetățean Sector 3. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button