ȘTIRI

MOBY Live @ The Mission Dance Weekend

Moby este intr-o relatie stransa cu muzica inca de la varsta de noua ani. A studiat chitara clasica si la 13 ani s-a alaturat trupei de hardcore punk numita The Vatican Commandoes din Connecticut. A inceput sa mixeze si sa petreaca mult timp in cluburile din New York, atras de scenele de house si hip hop, toata perioada post liceala.

Primul single al lui Moby, Go, a fost lansat in 1991 (si listat relativ recent de revista Rolling Stones ca unul dintre Best Records of All Time) iar din acel moment toata cariera sa a devenit istorie. Piesele sale s-au vandut in peste 20 de milioane de copii in lume, timp in care a si produs si remixat piese pentru alti artisti, ca David Bowie, Metallica, The Beastie Boys si Public Enemy, printre multe altele.

Moby a fost in turnee toata cariera sa, ajungand astazi la un total de peste 3000 de concerte iar in studio a dedicat o mare parte din timp si muzicii pentru filme ca Heat, Any Given Sunday, Tomorrow ever Dies si The Beach. A fost mereu dedicat si inca mai lucreaza cu multe societati caritabile precum The Human Society si The Institute for Music and Neurologic Function. Mai mult decat atat, in 2007 Moby a lansat website-ul www.mobygratis.com, care ofera regizorilor de filme independenti muzica special produsa de el pentru a putea fi coloana sonora in filme acestora.

Cel mai recent album al lui Moby se numeste Destroyed ( lansat in luna mai) si contine 15 piese.

The Mission a adus publicului cei mai buni artisti internationali, fie acestia DJ, producatori, band-uri sau live acts. Pe parcursul a celor 11 ani de activitate, The Mission a luminat scena muzicala din Romania aducand nume faimoase precum: Underworld, The Chemical Brothers live, Gorillaz Sound System live, Basement Jaxx live, Groove Armada si multi altii.

Bilete:

Pre-sale — online www.bilete.ro

● 50 lei / 12€ – Day 1

● 50 lei / 12€ – Day 2

● 80 lei / 20€ – Package Day 1 & Day 2

At the door:

● 80 lei / 20€ – Day 1

● 80 lei / 20€ – Day 2

VIP Area

● 100 lei / 25€ – Day 1

● 100 lei / 25€ – Day 2


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button