BAZAR

Mobuy, aplicația gratuită pentru smartphone care îţi aduce reduceri la brand-urile premium

Miercuri, mobuy a lansat o nouă versiune a aplicaţiei omonime, care le oferă utilizatorilor reduceri la brand-urile premium partenere. Printre brand-urile premium care oferă reduceri prin această aplicaţie se numără şi Desigual, iCentre, Parfois, Bang&Olufsen sau Bata. Utilizatorii pot achita produsele fie cu cash, fie direct cu telefonul, plata urmând să se facă pe factura de telefonie – opţiune valabilă pentru abonaţii Vodafone, ori prin M-Pesa sau cu cardul bancar, opţiune care va fi valabilă în următoarea perioadă.

Aplicaţia este gratuită şi are în prezent circa 40.000 de utilizatori şi aproximativ 50 de brand-uri partenere.

Clienții prezenți acum în aplicație sunt: iCentre, Parfois, Desigual, URBN, Biothecare, Recumed, Guido Coffee, FitCurves, Pegas, German Dentist, B&O Play, Bata, Outwear, Smuggler, Surmont, Boarders, Bang&Olufsen, Bass Turbat, Nedds Beauty Salon, Kongfu King, Trick Shot, Chasse aux Couleurs, Jos Palaria, Adidas, Artist Touch, Amiato Beauty, Fuyor, K-Grill, Tenis Club Galaxy, Colectiv Club și Vodafone.

mobuy powered by Vodafone este o platformă complexă de mobile marketing şi include şi un program de loialitate pentru utilizatori, care vor putea câştiga premii oferite de dezvoltatorii aplicaţiei.

Noua versiune transformă mobuy dintr-o simplă aplicație de reduceri într-un instrument de mobile marketing indispensabil pentru comercianți. Pe lângă noul design, care permite o vizualizare mai bună a ofertelor, aplicația aduce și multiple funcționalități, printre care numeroase oferte noi si un program de loialitate pentru clienti. In plus, aplicația permite utilizatorilor plata directă prin telefonul mobil, pe factura de servicii Vodafone. Prin această opțiune, abonații Vodafone vor putea achita produse și servicii folosind doar aplicația mobila, contravaloarea cumpărăturilor fiind inclusă pe factura din luna următoare. Procesul este foarte simplu și rapid, plata fiind confirmată în câteva secunde.

„Plata prin intermediul smartphone-urilor a fost de la bun început una dintre cele mai importante funcții pe care am vrut să le integrăm în aplicația noastră. Am dorit să fim una dintre cele mai bune opțiuni de pe piața din România, mai ales că în ultima vreme tendința de cumpărare prin intermendiul telefonului a înregistrat o creștere semnificativă”, a declarat William Sterns, Președinte și Co-fondator mobuy.

Aplicaţia mobuy este disponibilă pentru telefoanele cu sisteme de operare Android şi iOS.

„Ne dorim să aducem conținut cât mai relevant pentru clienții noștri în toate zonele de business, cu atât mai mult în zona de dezvoltare de aplicații mobile. In prezent, dispunem de cel mai extins portofoliu de aplicații mobile de pe piață, cumulând în total 3.700.000 de descărcări pentru cele 40 de aplicații pe care le susținem. mobuy este printre singurele aplicații de oferte exclusive din România care propune nu numai o experiență îmbunătățită de cumpărare, dar oferă și mijloace moderne de achiziție – cum este plata prin intermediul telefonului mobil”, a spus Horatiu Dimulescu, Manager M-commerce and Wholesale, Vodafone Romania

Design-ul optimizat, cu o interfață intuitivă și simplu de folosit, ajută la o mai bună navigare în aplicație si crește gradul de satisfacție a utilizatorilor. Noul program de loialitate, configurat într-o secțiune specială în aplicație, le permite companiilor sau brand-urilor prezente să își răsplătească clienții fideli, prin acumularea de puncte ce pot fi folosite ulterior pentru reduceri suplimentare sau gratuități.

Potrivit dezvoltatorilor, principalul avantaj al utilizării mobuy powered by Vodafone este reducerea cheltuielilor, respectând în același timp și preferințele clienților în materie de shopping. Noua versiune a aplicației aduce mai multe categorii de oferte, din diverse domenii – fashion, food, accesorii, medical și sport. Pentru a beneficia de o ofertă, tot ce trebuie să facă utilizatorii este sa ajungă în una dintre locaţiile partenerilor si să scaneze un cod QR cu ajutorul telefonului la casa de marcat. În plus, prin tehnologia geolocation şi mesajele de tip push notification, utilizatorii sunt mereu informați cu privire la noile oferte, iar comercianţii îşi măresc virtual suprafaţa în care desfășoară activități comerciale şi, totodată, isi măresc și rata de răspuns a clienţilor.

In curând, aplicația va dispune și de o platformă online optimizată – www.mobuy.ro, care va funcționa ca suport al aplicației și va afișa toate ofertele în timp real.

mobuy a lansat în septembrie 2013 prima aplicaţie gratuită pentru smartphone-uri care îşi răsplăteşte utilizatorii în locaţiile comercianților din Bucureşti. Totodată, aplicaţia colectează informaţii de tip demografic şi preferinţe de cumpărare şi stabileşte locația utlizatorilor, fiind o unealtă de marketing eficientă. mobuy urmează să se extindă la nivel naţional în cele mai mari oraşe din ţară: Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Iaşi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button