LA MINE-N CARTIER

Mobilizare generală, în Sectorul 4: Piedone şi 450 de poliţişti locali au donat sânge

CRIZĂ DE SÂNGE. Vineri, 22 august, primarul Cristian Popescu – Piedone, însoţit de întregul efectiv al Poliţiei Locale Sector 4, s-a aflat la sediul Centrului de Transfuzie al Municipiului Bucureşti, pentru a se alătura campaniei de donare de sânge.

CRIZĂ DE SÂNGE. Edilul şi cei 450 de poliţişti locali au ţinut să vină în sprijinul celor care luptă pentru viaţa lor, răspunzând apelului lansat de Ministerul Sănătăţii, care a tras un semnal de alarmă faţă de lipsa sângelui din spitale în această perioadă.

CRIZĂ DE SÂNGE. „Nu este pentru prima dată când donez sânge. Alături de colegii mei din Primăria Sectorului 4, am mai organizat astfel de campanii, venind în sprijinul celor care, din nefericire, se confruntă cu grave probleme de sănătate. Este însă pentru prima dată când reuşim o astfel de mobilizare şi sunt mândru că poliţiştii locali din Sectorul 4 au răspuns într-un număr atât de mare apelului pe care l-am lansat. I-am însoţit astăzi aici nu în calitate de primar, ci în calitate de om, gândind că oricând, oricare dintre noi se poate afla într-o situaţie limită, având nevoie de sânge. M-am bucurat să constat că puterea exemplului funcţionează, deoarece după ce presa a relatat în direct despre demersul nostru, cât timp ne-am aflat astăzi în incinta Centrului, foarte mulţi oameni ni s-au alăturat, dorind şi ei să contribuie la salvarea de vieţi omeneşti. În perioada următoare vom continua să sprijinim recoltarea de sânge pentru dotarea băncilor din spitale, atât prin aportul poliţiştilor locali, cât şi prin al funcţionarilor din cadrul Autorităţii Locale Sector 4. Ca să stimulăm implicarea acestora, am decis ca, pe lângă tichetele de masă şi ziua liberă, oferite prin Lege donatorilor, să ofer şi eu încă o zi liberă, tuturor colegilor mei care au răspuns şi vor răspunde „Prezent” apelului meu, dăruind o șansă la viaţă semenilor aflaţi în suferinţă”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, primarul Sectorului 4.

CRIZĂ DE SÂNGE. După ce a fost finalizată procedura medicală necesară donării, edilul Sectorului 4, alături de conducerea Centrului, a stabilit planul de recoltare pentru săptămânile viitoare, organizând etapizat participarea funcţionarilor Autorităţii Locale Sector 4.

CRIZĂ DE SÂNGE. Totodată, acesta a ţinut să ofere tichetele obţinute în urma donării de sânge unui micuţ care se afla împreună cu mama sa în incinta Centrului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button