Mobilizare generală în Capitală. Femeia dispărută în București a fost GĂSITĂ UPDATE

19 iul. 2021
44603 Afișari
Mobilizare generală în Capitală. Femeia dispărută în București a fost GĂSITĂ UPDATE
Poliția cere ajutorul oamenilor după dispariția unei femei în București

Poliția cere ajutorul oamenilor după dispariția unei femei în București. Este vorba despre Mihaela Brezoianu, o femeie de 43 de ani, care a fost văzută ultima dată pe Şoseaua Olteniţei din Sectorul 4 al Capitalei.

UPDATE:

Femeia dispărută în București a fost găsită astăzi. Anunțul a fost făcut chiar de fiul său pe Facebook.

Știre inițială:

Poliția cere ajutorul oamenilor după dispariția unei femei în București. Acesta este căutată de familie, de oamenii legii și voluntari, încă de duminică după ce nu s-a mai întors acasă.

Poliţia Capitalei a remis un comunicat de presă în care solicită sprijin în vederea depistării unui femei care, la data de 18 iulie a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 5 şi nu a mai revenit până în prezent acasă.

Persoana dispărută se numeşte  BREZOIANU MIHAELA, are 43 de ani, cântărete 75 de kilograme și are o înălțime de 1,68 m. Ca și alte semnalmente, Poliția Capitalei precizează că femeia are ochi căprui, păr negru lung, față ovală și ten deschis. La data dispariției purta bluza roșie și colanți negri.

Poliția cere ajutorul oamenilor după dispariția unei femei în București

Poliția cere ajutorul oamenilor după dispariția unei femei în București

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Potrivit Gândul, bărbatul a menționat că soția lui a plecat pentru un interviu de angajare la un magazin alimentar din Sectorul 4, situat în apropierea Parcului Tineretului.

La întoarcere, aceasta s-ar fi întâlnit cu o rudă în parc. Soțul a mers la magazinul respectiv, de unde i s-a confirmat faptul că nevasta lui a fost acolo pentru interviu.

Mai mult, polițiștii au depistat-o chiar pe camerele de supraveghere, la un moment dat, dar apoi nu a mai fost zărită.

Femeia, care este căsătorită și are trei copii, nu are niciun fel de bănuială, precizând că aceasta nu a mai plecat de acasă şi altă dată. Soțul său a precizat, pentru Antena 3, că nu avea bijuterii la ea, iar în portofel avea 50 lei.

Femeia dispărută a fost văzută de martori într-un tramvai al cărui traseu ar duce spre locuinţa ei din Sectorul 5, doar că nu a mai ajuns acasă.

În acest moment se iau în calcul mai multe ipoteze. Una dintre acestea ar fi chiar sinuciderea, iar o alta este cea a unei eventuale tâlhării.

Femeia dispărută a fost căutată inclusiv prin spitale, la prieteni şi rude.

Potrivit unor informaţii obţinute de sursa citată reiese că Mihaela Brezoianu ar mai fi avut certuri acasă, lucruri negate însă de soţ.

Cookies