Moartea lui Dan Condrea. Ponta îl acuză pe Iohannis: „A făcut un efort intens pentru mușamalizare”

de:
23 mai 2016
0 Afișari
Moartea lui Dan Condrea. Ponta îl acuză pe Iohannis:

„A fost nevoie să moară oameni. Pentru domnul Iohannis a fost nevoie să moară oameni ca să aibă Guvernul său. Acum zic și eu, a fost nevoie să moară domnul Condrea ca să fim siguri că nu mai dă declarații vreodată. La fel, înțeleg că în noiembrie corupția ucidea. Acum, Iohannis a făcut un efort intens de a mușamaliza această afacere, care e o afacere de mare corupție întinsă pe foarte mulți ani„, a spus Victor Ponta, citat de realitatea.net

Întrebat dacă are dovezi pentru a susține declarațiile, fostul premier a declarat că: „Eu îmi fac datoria să atrag atenția asupra diferenței fundamentale de abordare. Am exact dovezile pe care le-a avut și Iohannis în noiembrie, când a știut el ce s-a întâmplat la colectiv”.

Declarațiile lui Victor Ponta vin după ce, în urmă cu doar câteva ore, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care susține că nu se va afla niciodată adevărul în cazul morții lui Dan Condrea.

„Pentru că există întrebarea în mințile a milioane de români, eu cred că – „a fost nevoie să moară oameni” ca să îngropam această uriașă afacere de corupție și să nu mai aflăm niciodată cine este responsabil! Nu-i așa, Domnule Președinte!?
Și mai cred ceva – „Corupția ucide” doar când are interese personale și directe, Domnul Iohannis. În celelalte cazuri „corupția sinucide”!”, a scris fostul prim-ministru.

Totodată, duminică seară, după accidentul în care patronul Hexi Pharma și-a pierdut viața, acesta a susținut pe Facebook că cineva se temea de Dan Condrea și a subliniat că nu a primit nicio informare în mandatul său de premier în ceea ce privește Hexi Pharma.

„Dumnezeule! Chiar e șocant! Ce se întâmplă în țara noastră!? Cum e posibil așa ceva!? Cine are putere să facă așa ceva!? Ce știa acest om și cine se temea de ce știa el!?
Din păcate România în 2016 înseamnă frică, suspiciune și forțe nevăzute care de fapt ne decid viața!
PS – am văzut că a confirmat și Comisia de Control a SRI că în mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MĂCAR O SINGURĂ INFORMARE pe tema „Hexi Pharma”. La fel în mandatul de 3 ani al Premierului Emil Boc!”, a scris fostul prim-ministru.

Cookies