Moarte suspectă în Centru Vechi: O chelneriță de 24 de ani a intrat in stop cardio-respirator

de:
09 sept. 2014
2 Afișari
Moarte suspectă în Centru Vechi: O chelneriță de 24 de ani a intrat in stop cardio-respirator

În noaptea tragediei, aceasta se afla la muncă, scrie Click.ro.  Din primele investigaţii reiese că tânăra a intrat în stop cardio-respirator după ce a consumat un cocktail.

Imediat după ce i s-a făcut rău, fata a fost dusă la Spitalul Universitar din București. În ambulanța care a transportat-o la spital, medicii au reușit să o stabilizeze. Ea a fost transferată apoi în camera de gardă a Spitalului Universitar și urma să fie mutată la Unitatea de Urgență, însă, în drum spre U.P.U., Georgiana a murit. 

„În seara de duminică spre luni, o tânără din București, Georgiana Ispas, a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Universitar. Fata lucra la un club din Centrul Vechi și, după ce a consumat moderat băuturi alcoolice, a leșinat și a fost nevoie de intervenția oamenilor de pe salvare pentru a stabiliza situația. Imediat, ea a fost dusă la spital, însă cu toate eforturile doctorilor, tânăra a decedat ieri. Analizele toxicologice au fost duse la INML și în cazul în care se va considera că sunt urme de moarte suspectă, dosarul va ajunge pe masa procurorilor care vor dispune începerea unei anchete în acest caz”, au declarat surse din Poliție pentru sursa citată.

Cookies