MMA 2015 SIBIU. Iulia Albu a desfiinţat ţinutele purtate de vedete la MEDIA MUSIC AWARDS 2015

de:
04 sept. 2015
0 afișări
MMA 2015 SIBIU. Iulia Albu a desfiinţat ţinutele purtate de vedete la MEDIA MUSIC AWARDS 2015

MMA 2015 SIBIU. MEDIA MUSIC AWARDS 2015 a fost un bun prilej pentru Iulia Albu să analizeze ținutele vedetelor și să le dea note, mai bune sau mai proaste pentru felul cum s-au îmbrăcat, scrie libertatea.ro.

Cu câteva excepții, Iulia Albu a avut numai critici la adresa artiștilor:

Delia – „Ce are in picioare este abominabil. Este atat de urat incat nici eschimosii nu ar purtea asa ceva. Delia nu este Miley Cyrus și nu are atitudinea necesara sa poarte anumite lucruri. Primeste o nota de minus 35.”


Elena Gheorghe – „Zici că e Rapunzel pierdută în spatiu si timp. E o rochie oribilă. Asa ceva am vazut la nunti si botezuri de oameni cu mai putini bani. Nota 0”

MMA 2015 SIBIU. MEDIA MUSIC AWARDS 2015. Andreea Balan – „Parca ar fi un fel de strumf. Are musculite pe degetele de la picioare. A copiat o rochie cum a purtat Gwyneth Paltrow. Cred ca lucreaza ca enterteiner pentru gradinite. E ceva urat sa copiezi o tinuta si mai ales sa o faci atat de prost. Primeste trofeul BAU”.

Alex Velea si Antonia – „Ea e imbracata intr-un H&M mai ieftin, iar el se vrea a fi Pharell. Antonia arata ca un fel de Xena venita din Bamboo. Cei doi vor fi exclusi de la rubrica in aceasta seara, a declarat Iulia Albu în cadrul emisiunii Wowbiz de la Kanal D.

Connect-R – „Ce surpriza interesanta. Are o tinuta corecta. Nu este cea mai potrivita, dar este corecta. Este foarte asumat si imi place ca a ales vesta, e un act de curaj. Nu ma da pe spate costumul, dar totusi primeste un trofeul WOW de la noi.”

MMA 2015 SIBIU. MEDIA MUSIC AWARDS 2015 a avut loc joi seara, la Sibiu, în fața a peste 40.000 de oameni. La eveniment au participat cei mai mulți din artiștii în vogă de pe plaiurile mioritice.

Cookies