MMA 2015 SIBIU. Delia şi-a şocat admiratorii la Media Music Awards 2015: „3…in p..ana meaaaaa!!”

de:
04 sept. 2015
0 Afișari
MMA 2015 SIBIU. Delia şi-a şocat admiratorii la Media Music Awards 2015:

MMA 2015 SIBIU. MEDIA MUSIC AWARDS 2015. „3…in p..ana meaaaaa!!!!!!!! ;))))) Adrian Despot”, a scris Delia pe Facebook, făcând referire la premiile ei și folosind o glumă care a rămas împământenită, după un interviu acordat acum ceva ani de Adi Despot.

Delia s-a remarcat cu apariția excentrică din cap până-n picioare, la Media Music Awards. Cântăreaţa a avut o rochie deosebită, piercing în nas, părul în câteva nuanțe de verde, tatuaje și char pene. Fanii au gustat gluma, dar unii dintre ei i-au atras atenția că a cam exagerat de data aceasta, scrie libertatea.ro.

MMA 2015 SIBIU. MEDIA MUSIC AWARDS 2015. Delia a făcut referire în comentariu la celebrul interviu, din urmă cu ai bine de 7 ani, în care Adi Despot, solistul trupei Viţa de Vie, a fost scos de sărite de întrebările unei reportere. Enervat peste măsură, Despot a lămurit-o atunci pe insistenta jurnalistă, iar răspunsul lui a făcut istorie.

MMA 2015 SIBIU. MEDIA MUSIC AWARDS 2015. Iată şi reacția celebră a lui Adi Despot, la care a făcut referire Delia pe reţeaua de socializare:

Cookies