Mitzura Arghezi, fiica poetului Tudor Arghezi, găsită într-un CĂMIN DE BĂTRÂNI din Sectorul 1

de:
11 sept. 2015
0 Afișari
Mitzura Arghezi, fiica poetului Tudor Arghezi, găsită într-un CĂMIN DE BĂTRÂNI din Sectorul 1

Poliţiştii au găsit-o pe Mitzura Arghezi (90 ani) într-un cămin de bătrâni din sectorul 1 al Capitalei, aceasta fiind cazată în condiţii bune.

O nepoată a acesteia a sunat la 112 şi a spus că s-a prezentat la Spitalul Elias ca să-şi externeze mătuşa, însă o altă persoană nu îi permite acest lucru.

Poliţiştii au mers la spital, unde au constatat că, alături de Mitzura Arghezi, se afla un bărbat, Radu Traian (75 ani), pe care aceasta l-a trecut în testament drept moştenitor. Mitzura Arghezi a explicat poliţiştilor că nu doreşte să iasă din spital împreună cu nepoata ei, Doina Elena Arghezi Teodorescu, ci cu bărbatul respectiv.

„Acest bărbat este un individ care ani de zile a trăit pe spinarea mătuşii mele, a fost ca un fel de lipitoare a familiei, a profitat cât a putut de numele şi situaţia mătuşii mele. Nu are niciun act din care să reiasă calitatea de moştenitor. El s-a prezentat la spital cu un aşa-zis testament întocmit în prima zi lucrătoare a anului 2000, pe 4 ianuarie. Pe baza actului a internat-o şi pe baza aceluiaşi act a externat-o. Consider că spitalul a făcut un abuz având în vedere că m-am prezentat miercuri la externarea mătuşii mele cu acte care dovedeau că eram singură rudă”, a declarat nepoata Mitzurei Arghezi. 

Ulterior, femeia s-a prezentat la poliție pentru a anunța că mătușa sa a fost externată din spital, dar nu știe unde a fost dusă. Polițiștii au găsit-o pe fiica poetului într-un cămin de bătrâni din Sectorul 1 al Capitalei.

Cookies