Mitingul poliţiştilor a fost amânat

Mitingul poliţiştilor a fost amânat

Potrivit evz.ro politisitii ar fi amanat protestul de maine din cauza agendei parlamentarilor. „Am discutat cu deputaţii de la putere şi din opoziţie şi am aflat că s-a amânat pentru săptămâna viitoare votul privind disponibilizările în MAI. De aceea şi mitingul va fi tot săptămâna viitoare” a declarat Marian Gruia de la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual anunţase că organizează mâine un miting de protest la Palatul Parlamentului, de la ora 9:30, la intrarea de pe latura Parc Izvor.

Scopul protestului este sensibilizarea parlamentarilor pentru a da un vot negativ Proiectului de Lege privind încadrarea M.A.I. în bugetul alocat. Actul normativ, care este planificat marţi, 10 mai, pentru votul final, urmează să reglementeze o disponibilizare masivă a personalului din M.A.I. precum şi anularea mai multor drepturi cuvenite, prin lege, celor disponibilizaţi”, susţineau aceştia într-un comunicat de presa.