BAZAR

Miting de amploare organizat de suporterii STEAUA BUCUREȘTI pe 7 mai

Fanii stelisti ii îndeamnă pe toți suporterii să iasă în stradă pe data de 7 mai. Actiunea stelistilor este promovata pe toate paginile dedicate ros-albastrilor de pe reateaua de socializare Facebook, scrie romaniatv.net.

„7 iunie. O zi de referinta pentru universul nostru. O zi unica. Nu exista o zi mai potrivita pentru a iesi cu totii in strada. Lansam provocarea catre toti stelistii adevarati, catre toti cei care isi dau viata pentru culori si in primul rand catre LIDERII DE GALERII, ca fara ei nu putem organiza nimic. Nu mai vrem sa stam in case si sa asteptam ce anume? Nu deranjam… nu se simt deranjati! Ajunge. Paharul s-a umplut. Avem nevoie sa fim uniti pentru cauza noastra comuna… STEAUA BUCURESTI!

TREBUIE SA ORGANIZAM PROTESTUL ASTA CU ORICE PRET! Pe 7 iunie clubul nostru drag implineste 68 de ani de existenta. E momentul perfect sa ne strangem cu totii sa ne strigam si sa ne sustinem cauza! STEAUA SUNTEM NOI! Pai daca suntem noi, haideti sa aratam asta. Ajunge cat am hibernat in case! INAINTE!”, este mesajul postat pe pagina Ultras Steaua Bucuresti 1947.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button