Misterul delfinilor maidanezi din Dâmboviţa a fost decodat

de:
19 nov. 2011
4 Afișari
Misterul delfinilor maidanezi din Dâmboviţa a fost decodat

Clientul pentru care a fost realizat filmul este Boromir, iar reclama a fost realizată de cei de la Propaganda, scrie Gândul.


Pentru realizarea lui a fost nevoie de o lună de muncă, un scenariu clar stabilit, o zi de filmare în care s-au tras 30-40 de duble, un specialist care să creeze delfinii pe calculator şi de doi actori originari din Republica Moldova care fac toţi banii, Ion Parea si Veaceslav Grosu.

Regizorul Dragoş Muşat spune că pentru clipul online a dus un pic mai departe ideea spoturilor publicitare la covrigi difuzate pe tv, „Bucură-te de covrigi, chiar dacă nu-i cumperi tu”. „Am trecut de la oameni cu care îţi împarţi covrigii la animale cu care îţi împarţi covrigii. Ne-am gândit la porumbei, la câini maidanezi, iar de la câini maidanezi am ajuns la delfini maidanezi. Ne-am gândit la legendele urbane care circulă, că o balenă a fost văzută la Brăila, că un aligator a ieşit din Dunăre”, a povestit Dragoş Muşat pentru gândul.

În urmă cu un an şi jumătate, a fost realizat un clip asemănător pentru produsele KFC pe canalele din Amsterdam. Doar că din apă nu ieşeau doi delfini paşnici, ci un rechin.

Cookies