Misiune oarecum imposibilă în București. Un polițist a vrut să aplaneze un conflict în trafic, dar l-a interceptat conflictul și-a mâncat bătaie

01 iun. 2022
4286 Afișari
Misiune oarecum imposibilă în București. Un polițist a vrut să aplaneze un conflict în trafic, dar l-a interceptat conflictul și-a mâncat bătaie
Misiune oarecum imposibilă în București. Un polițist a vrut să aplaneze un conflict în trafic, dar l-a interceptat conflictul și-a mâncat bătaie | Foto simbol; sursa: Unsplash

Putem spune lejer că lipsesc multe în București, dar nu și conflictele în trafic – cunoscute și sub numele lor de „șicanări”. Nu, conflictele în trafic nu lipsesc în București. Dimpotrivă, prisosesc. Nu avem date statistice relevante pe care să le punem aici drept argument, dar aveam studiul vieții care ne-a dus în situații frecvente de claxon-înjurătură, scuipat pe parbriz, depășire pe pasajul Băneasa, după care frână-n față (că „de ce mergi prin oraș cu numai 60 la oră, fraiere coclit/blondo-fraiero?!”. După aceste trei exemple la prima mână, vine infinitul variantelor.

Un polițist a intervenit într-un conflict. A devenit parte vătămată în conflict

Deci, un polțist în civil lovit a fost în timp ce intervenea pentru a aplana o dispută apărută într-o situație conflictuală de trafic din București, ne anunță Poliția Capitalei:

În data de 31.05.2022, in jurul orei 22.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 18 Poliţie a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul ca a fost victima unei agresiuni, in urma unui conflict in trafic. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti, care au depistat şi  identificat bărbatul reclamat, care era însoţit de mai multe persoane. Având în vedere că aceştia manifestau un comportament agresiv, a fost solicitat  sprijin echipajelor din zonă. 

Până să ajungă ajutorul de la poliție, participanții la trafic și la conflict s-au liniștit, doar în, între timp, a apărut o mașină cu 3 prieteni de-ai, să-i zicem, „agresorului inițial”. Iar unul dintre cei trei băieți l-a lovit pe unul dintre poliţiştii în civil. 

Persoanele implicate (trei la număr)  au fost duse la Secția 24 Poliţie, iar poliţistul agresat a fost dus la spital.

Din primele cercetări a rezultat că agresorul nu ar fi cunoscut calitatea de poliţist.

Poliția Capitalei anunță că vor continua cercetările  pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, cu trei bărbaţi în stare de reţinere. 

la mulți ani de 1 iunie, ziua copilului și succes în traficul din București!

 

Cookies