ARHIVA B365

Misiune: imposibilă 4 / Mission: Impossible – Ghost Protocol

Tom Cruise se intoarce ca agentul Ethan Hunt iar din distributie mai fac parte Jeremy Renner, Tom Wilkinson, Paula Patton si Simon Pegg.

Filmul a avut un buget de aproximativ 140 de milioane de dolari iar studiourile Paramount Pictures se asteapta la incasari record. Cele trei filme din seria Misiune Imposibila au cumulat incasari totale de peste 2 miliarde de dolari in toata lumea.

Filmul este regizat de Brad Bird iar scenariul le apartine lui Josh Appelbaum si Andre Nemec si se bazeaza pe o poveste creata de Appelbaum, Nemec si Abrams.

Pelicula a fost turnata in Dubai, Moscova, Praga si Vancouver iar Tom Cruise a facut show realizandu-si ca de obicei singur cascadoriile. Actorul nu si-a riscat viata chiar pe degeaba – pentru Misiune Imposibila 4 va incasa 12.500.000 de dolari.

La filmari Tom Cruise a simulat o cadere de la etajul al treilea al unei cladiri si o aterizare pe un camion in miscare, a escaladat cladiri si a facut tumbe, pe jumatate dezbracat. Imaginile cu el atarnat de franghii pe una din cele mai inalte cladiri din lume – Burj Khalifa – au devenit celebre.

Sursa: Procinema


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button