Miros înțepător în stațiile de metrou Constantin Brâncuşi şi Râul Doamnei. Metrorex: Am chemat ISU, s-au făcut măsurători, monitorizăm situația cu atenție

10 iul. 2024
510 afișări
Miros înțepător în stațiile de metrou Constantin Brâncuşi şi Râul Doamnei. Metrorex: Am chemat ISU, s-au făcut măsurători, monitorizăm situația cu atenție
Miros înțepător în stațiile de metrou Constantin Brâncuşi şi Râul Doamnei. Metrorex: Am chemat ISU, s-au făcut măsurători, monitorizăm situațMa cu atenție | Sursa foto: Metrorex

Un miros înțepător a fost sesizat în stațiile de metrou Constantin Brâncuși și Râul Doamnei, situație reclamată chiar de către personalul companiei de transport subteran București.

Un ciudat miros înțepător în două stații de metrou

Printr-un comunicat citat de News.ro, Metrorex anunță că, după sesizarea mirosului dubios, din cele două stații, angajații au sesizat „organele competente”:

În după-amiaza zilei de 9 iulie 2024, personalul Metrorex aflat în staţiile de metrou Constantin Brâncuşi şi Râul Doamnei a sesizat un”miros înţepător”. Ca urmare a acestei constatări, Metrorex a anunţat organele competente pentru a analiza situaţia şi a lua măsurile necesare. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), care au efectuat măsurători cu aparatele portabile.

Metrorex mai transmite că, după ce a făcut măsurătorile în stațiile Brâncuși și Râul Doamnei, „ISU nu a dispus măsuri care să aibă impact în transportul public de persoane”.

Compania mai anunță că zona în care a fost sesizat acel miros înțepător, respectiv stațiile Constantin Brâncuși și Râul Doamnei, este în continuare monitorizată atent, iar „sistemul de ventilaţie funcţionează în parametri optimi”.

Stația Constantin Brâncuși este pe magistrala de metrou M5 din București. Este a doua stație a magistralei după stația Râul Doamnei.

Ce s-a mai întâmplat în București în ultimele ore:

 

Cookies