Miron Mitrea, ales şeful de campanie al lui Sorin Oprescu

de:
20 sept. 2011
1 Afișari
Miron Mitrea, ales şeful de campanie al lui Sorin Oprescu

Mitrea a mai condus campania lui Cristian Diaconescu pentru Primăria Capitalei în 2008 şi pe cea a PSD de la alegerile parlamentare.

„Voi fi coordonatorul campaniei PSD pe Bucureşti şi implicit mă voi ocupa şi de campania candidatului Sorin Oprescu. În zilele următoare voi stabili echipa cu care voi lucra, urmează să am o discuţie şi cu Andrei Chiliman. Ne apucăm de treabă, deoarece urmează o campanie complicată pentru USL, nu este o treabă uşoară”, a declarat pentru gandul.info Miron Mitrea, cel care spune că în alegerea sa pe lângă experienţă a contat şi încrederea.

„Victor Ponta m-a propus, Sorin Oprescu a fost de acord, la fel şi Crin Antonescu”, a subliniat Mitrea.

„Cel care l-a dorit pe Mitrea şef de campanie a fost chiar Sorin Oprescu. Victor Ponta ne-a anunţat despre această intenţie a primarului Capitalei”, au declarat surse din conducerea PSD, citate de mediafax.ro.

O a doua mutare decisă luni seară o constituie stabilirea unor coordonatori pentru fiecare organizaţie a PSD din Bucureşti. Astfel, vicepreşedintele Titus Corlăţean se va ocupa de Sectorul 1, Rodica Nassar – Sectorul 2, Robert Negoiţă – Sectorul 3, Corina Creţu – Sectorul 4, Marian Vanghelie – Sectorul 5 şi Ecaterina Andronescu de Sectorul 6.

Cookies