ARHIVA B365

Miron Mitrea, după ce a ieşit din închisoare: „Mi-a ajuns politica. Nu s-a terminat grozav, nu?”

Miron Mitrea a declarat după ce a ieşit din închisoare că nu mai are planuri în politică.

„Nu e o plăcere să faci puşcărie, dar nici să spui că e foarte greu. E o chestie de cap. Depinde cum te adaptezi. Dacă vrei să fie foarte greu, e foarte greu. Şi în viaţă sunt nişte reguli pe care trebuie să le respecţi. Dacă vrei le respecţi, dacă nu ajungi la puşcărie. Eu sunt un exemplu bun, nu? Voi vedea ce fac. În orice caz, nu politică. Mi-a ajuns politica. 26 de ani au ajuns. Nici nu s-a terminat grozav, nu?„, a spus Mitrea citat de digi24.ro

Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, condamnat la doi ani de închisoare cu executare, a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă, a decis Tribunalul Constanţa. Mitrea a executat un an şi trei luni din pedeapsă. 

Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru luare de mită şi instigare la fals material în înscrisuri oficiale.

În perioada 2001-2002, Miron Mitrea ar fi primit de la Irina Jianu foloase necuvenite de peste 900.000 lei în schimbul numirii acesteia în funcţia de şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button